Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Megazvijezda ozlijeđena, Zubac sjajan u pobjedi Clippersa

Ivica Zubac
ASHLEY LANDIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.08.2020.
u 08:22

- Ne znam koliko je ozbiljno, znat ćemo više nakon pregleda. Vratio se i pokušao igrati, ali nije se mogao normalno kretati pa ćemo vidjeti kakvo je stanje u nedjelju ujutro - rekao je nakon utakmice trener Mavericksa Rick Carlisle.

Najbolji igrač Dallas Mavericksa, Slovenac Luka Dončić nije mogao biti zadovoljan nakon sinoćnje treće utakmice serije protiv Los Angeles Clippersa. Prvo se košarkaški wunderkid ozlijedio iskrenuvši gležanj u trećoj četvrtini te nije mogao završiti utakmicu, a zatim ostatak njegove momčadi nije uspio okrenuti protiv Clippersa tako da Kawhi, George i društvo pred četvrtu utakmicu imaju već šanse otići u drugi krug doigravanja. 


Ekipa iz Los Angelesa u konačnici je slavila 130:122, a najbolji pojedinac na terenu bio je, naravno, Kawhi Leonard koji je ubacio 36 koševa, dok je najbolji kod Mavsa bio Letonac Kristaps Porzingis s 34 ubačaja. Veliku minutažu je opravdao naš Ivica Zubac koji je za 30 minuta na parketu ubacio 15 koševa te tako bio treći najbolji strijelac pobjedničke momčadi. Uz to je hrvatski centar dodao šest skokova i jednu blokadu. 

 

Dončić se nakon uganuća gležnja pokušao vratiti u utakmicu, a kad je shvatio da ne može odskakutao je u svlačionicu.
- Ne znam koliko je ozbiljno, znat ćemo više nakon pregleda. Vratio se i pokušao igrati, ali nije se mogao normalno kretati pa ćemo vidjeti kakvo je stanje u nedjelju ujutro - rekao je nakon utakmice trener Mavericksa Rick Carlisle.
Dončić, pak, s druge strane smiruje navijače Mavericksa koji su svjesni da će bez mladog talenta ovo biti gotovo pa nemoguća misija.


- Nije tako strašno, malo sam ga istegnuo. Sva sreća da je lijevi, a ne desni koji sam ranije ozljeđivao - rekao je Dončić, a iduća utakmica je već sutra tako da je teško očekivati da će slovenska zvijezda biti spremna za četvrti okršaj u seriji.

U ostalim sinoćnjim utakmicama Boston je poveo 3:0 protiv Philadelphie (102:94), isto vodstvo u seriji su ubilježili branitelji naslova Toronto Raptorsi protiv Brooklyn Netsa (117:92), dok je Utah razmontirala Denver Nuggetse s 37 koševa razlike (124:87) te povela 2:1 u seriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije