Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Mega bolja od Zadra unatoč 20 koševa Drežnjaka

Zadar: U 25. kolu ABA lige susreli se Zadar i Mega Mozzart
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
04.04.2022.
u 22:34

Najbolji pojedinac Zadra bio je Dario Drežnjak sa 20 koševa i osam skokova, Justin Carter je dodao 12 koševa i pet skokova, a Antonio Jordano 13 koševa

Zadar je u ponedjeljak u utakmici 25. kola ABA regionalne lige poražen kod kuće kod kuće, bolja od njega sa 85-81 (18-21, 22-22, 20-11, 25-27) bila je Mega.

Nakon prve četvrtine koju je Zadar dobio i druge koja je bila izjednačena, ključnom se pokazala  treća četvrtina koju su gosti dobili sa devet razlike.

Najbolji pojedinac Zadra bio je Dario Drežnjak sa 20 koševa i osam skokova, Justin Carter je dodao 12 koševa i pet skokova, a Antonio Jordano 13 koševa. 

Megu je do pobjede predvodio Boriša Simanić sa 21 ubačajem, a pratio ga je Luka Cerovina sa 17 poena.

Mega je osam na ljestvici s omjerom pobjeda i poraza 9-15, dok je Zadar 12. sa sedam pobjeda i 16 poraza.

>> Hrvatsa skupina na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije