Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOLA HOKEJA

Medvjedi vas uče kako pravilno držati palicu

Medveščak škola
Foto: VECERNJI LIST
1/4
07.03.2014.
u 16:05

Borna nam je pokazao kako pravilno držati palicu ako ste dešnjak ili ljevak, zašto palica treba uvijek biti na ledu i kako postaviti tijelo kada pucamo na gol.

Prošli su nam tjedan mali medvjedi iz KHL Medveščaka pokazali koja je sve oprema potrebna kako bismo bili sigurni dok igramo hokej na ledu, a ovaj tjedan naučiti ćemo najbitniju stvar za zabijanje golova - držanje tijela i palice.

Borna nam je pokazao kako pravilno držati palicu ako ste dešnjak ili ljevak, zašto palica treba uvijek biti na ledu i kako postaviti tijelo kada pucamo na gol.

Naravno, hokej je dinamična igra s puno kretanja, tako da nije dovoljno znati samo kako pucati.

Zato već sljedeći tjedan učimo kako se kretati i skretati na ledu, te kako se zaustaviti (a da nam u tome ne pomogne ograda koja se našla na putu)!

Ključne riječi

Komentara 1

FU
FULL
17:23 07.03.2014.

Bravo maleni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije