Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK - KAC 2:5

Medvjedi se oprostili, KAC slavio u Ledenoj

medveščak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
15.03.2012.
u 19:01

Siddall je u posljednjoj trećini zabio za 2:3 i donio kratku nadu, no gosti su ubrzo zabili još dva gola.

Dugo nakon utakmice, možda i pola sata, skoro 4000 navijača ostalo je skandirati hokejašima Medveščaka. Nažalost, skandirali su im posljednji put ove sezone, jer  Medveščak je u Ledenoj izgubio sa 2:5 (0:0, 1:2, 1:3), a KAC došao do odlučujuće, četvrte pobjede u seriji. Pokisla lica igrača, na rubu suza, najbolje su opisivala koliko im je žao što su na ovakav način završili sezonu.

– Dali smo sve od sebe, ali odigrali smo ispod nivoa u ovom polufinalu. Ne znam zašto, možda je presudila ona suspenzija Banhama i Prpića, takvu glupost tako iskusni igrači si ne bi smjeli dopustiti. No, ne treba upirati u nikoga prstom. Ja prvi sam razočaran svojom igrom u play-offfu, iako sam davao sve od sebe. Nadam se samo da ćemo iz pogrešaka nešto naučiti za sljedeću sezonu – govorio je nakon utakmice Dario Kostović i dodao:
– Ne mogu vam opisati koliko mi je teško zbog naših sjajnih navijača. Njihova privrženost razlog je zbog kojeg sam beskrajno sretan što sam se vratio u Hrvatsku. No, nesretan sam zbog ovako bolnog kraja, neće biti lako zaspati ni noćas, a ni idućih nekoliko dana.

Medvjedi pobjedu večeras nisu zaslužili, neki igrači odigrali su puno ispod svojih mogućnosti. Kapetan Alan Letang nije jedan od njih, naprotiv, bio je najbolji iako dva dana ranije nije mogao stajati na nogama od bolova u crijevima.
– Play-off hokej uvijek je drugačiji od onoga u osnovnom dijelu sezone. Nažalost, mi nismo uspjeli posložiti sve stvari za polufinalne dvoboje – rekao je kapetan i dodao:
– Sjesti ću s obitelji i vidjeti, no ako ću moći, htio bih ostati u Zagrebu i iduće godine.

Trener Raymond nije zamišljao ovakav kraj.
– Tužan sam, čak i razočaran što smo ovako završili sezonu. Mučile su nas kazne i ozljede, ali morali smo dati više u utakmicama s KAC-om – rekao je Raymond.
Kanađanin još nije definitivno odlučio ostaje li u Zagrebu i iduće sezone.
– Želim se prvo odmoriti, prerano je govoriti o povratku u Zagreb nakon ovakvog poraza. No, ako se vratim sljedeće sezone, to će biti samo zbog osvajanja naslova prvaka. Ljudi ovdje jako to žele i htio bih im to priuštiti – zaključio je Raymond.
KAC je saznao i suparnika u finalu, bit će to Linz koji je pobijedio Olimpiju sa 5:2.

Tijek utakmice:

U prvoj trećini četvrtog polufinalnog susreta gosti iz Austrije poveli su protiv medvjeda 1:0 u trećoj minuti druge četvrtine preko Holzera.

Podebljali su već pet minuta kasnije preko Kocha, a u desetoj minuti treće četvrtine već je 3:0...

U 18. minuti drugog dijela smanjio je Zanoški na 1:3...

Siddal je nakratko vratio nadu u trećoj trećini, postavio na 2:3, no gosti su preko Ratza i Kiristisa došli do nedostižnih 5:3 tri minute prije kraja.

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar antuntun55
antuntun55
21:09 15.03.2012.

....nemušti hokej Medeščaka ili dosada nogometa u prezentaciji HRTV-a....stvarno dilema...

VE
velikiblekstjena
06:39 16.03.2012.

Upal sem, da bo finale OLIMPIJA-Medveščak, vendar bi morala biti naša kluba za 5 razredov boljša, da bi premagala Avstrijce, vodstvo EBEL lige, sodnike,...škoda, pa drugo leto. Pozz iz Dežele.

Avatar b.ri
b.ri
20:49 15.03.2012.

Žao mi je Medvjeda, a izgubili su prednost i na HTV-u! Ali u stvari, ne znam gdje to da napišem, a ni žena me ne razumije.. Pa grozno je to što Balog komentira već 2. utakmicu zaredom.. prvo sinoć liga prvaka, a sad i Atletic-MU... Strašno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije