Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Ledenoj

Medvjedi preokrenuli u pet minuta i pobijedili Metalurg s 2:1

Medveščak
Dalibor Urukalović/PIXSEL
22.11.2013.
u 22:49

Sjajni su bili i navijači, zaželjeli su se svoje momčadi nakon tri tjedna bez utakmice u Ledenoj. Iz dvorane se nisu dali ni 15 minuta nakon utakmice, već su skandirali igračima zbog pobjede.

 Igrala se 50. minuta, Metalurg Magnitogorsk je u Ledenoj vodio 1:0 i već se činilo da će postati prva momčad koja je dvaput ove sezone pobijedila Medveščak. No, onda su se medvjedi probudili, te u samo pet minuta potpuno preokrenuli utakmicu golovima Thomasa (50.) i Cheeechooa (55.). Zanimljivo, moglo se dogoditi da junak Cheechoo jučer zaigra i na drugoj strani, jer Metalurg ga je posljednjih tjedana pokušavao dovesti u svoje redove.

- Ne znam puno o interesu Metalurga, jer sve to ide preko mog agenta – rekao je kratko Cheechoo, a potom se osvrnuo na utakmicu:

- Igrali smo vrlo dobro cijelu utakmicu, vjerovali da ćemo preokrenuti. Metalurg je zaista jaka momčad s nekoliko sjajnih pojedinaca, zato je ovo velika pobjeda. Nismo baš igrali dobro na zadnjoj turneji po Rusiji, ovo nam vraća samopouzdanje.

Kapetan medvjeda vrlo je emotivno proslavio gol.

- Slavio sam emotivno jer sam predosjećao da je gol pobjedonosni. Bez brige, ne bih se tako veselio da sam zabio kod rezultata 5:2 ili 2:5 – objasnio je Cheechoo.

Sjajni su bili i navijači, zaželjeli su se svoje momčadi nakon tri tjedna bez utakmice u Ledenoj. Iz dvorane se nisu dali ni 15 minuta nakon utakmice, već su skandirali igračima zbog pobjede.

Prvi puta u zapisniku Medveščaka bio je i 19-godišnji Zagrepčanin Marko Šakić, no u ovako neizvjesnoj utakmici trener Mark French niti jednom ga nije poslao na led.

Medvjedi su ostali sedmi na Zapadu, a iduću utakmicu igraju u nedjelju (17.30 sati), kada u Ledenu stiže Traktor iz Čeljabinska.

>> Letang: Imam stare kosti, pa im treba više da zacijele

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije