Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP ZAVRŠNICA

Medvjedev nije imao većih problema protiv Zvereva na otvaranju

ATP Finals
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.11.2020.
u 23:53

Sutra se igraju dvoboji drugog kola u skupini "London 2020". Španjolac Rafael Nadal igra u prvom meču dana protiv Austrijanca Dominica Thiema, a u drugom meču sastaju se Grk Stefanos Tsistipas i Rus Andrej Rubljov

Rus Danil Medvjedev, četvrti tenisač svijeta, pobijedio je u ponedjeljak, u drugom dvoboju prvog kola u skupini "Tokio 1970." na ATP Finalu u londonskoj O2 Areni Nijemca Alexandera Zvereva (ATP - 6.) sa 6-3, 6-4 poslije sat i pol igre.

Ovo je druga pobjeda Medvjedeva u samo osam dana nad Zverevim nakon što ga je pobijedio u finalu Mastersa u Parizu. 

U ranije odigranom meču prvi tenisač svijeta Novak Đoković je lako sa 6-3, 6-2 slavio nad Argentincem Diegom Schwartzmanom (ATP - 9.).

U utorak se igraju dvoboji drugog kola u skupini "London 2020". Španjolac Rafael Nadal igra u prvom meču dana protiv Austrijanca Dominica Thiema, a u drugom meču sastaju se Grk Stefanos Tsistipas i Rus Andrej Rubljov.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije