Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNE SCENE
Povratak na članak

Medvjed ubio ribiča, a boksač (23) ga izbo nožem na smrt pa završio na intenzivnoj

- Čuo sam vriske, a onda pucnjeve. Kad sam stigao, vidio sam da je Vjačeslav mrtav. Medvjeda je dovršio nožem nakon što je prvi put pucao dva puta, onda je očito morao napuniti pištolj i uspio opucati još dvaput

Komentari 5

Avatar gulag
gulag
15:55 22.10.2021.

Svaka čast momak! To se zove hrabrost!

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:30 22.10.2021.

to se zove hrabrost, nožem na međeda. A ne lovci-kukavice, koji se popnu na čeku, na sigurno, pa uz gajbu pive ili bocu šljivovice čekaju da naiđe međed, pa pucaju u njega.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
16:02 22.10.2021.

Ispalioje dva metka , onda promjenio pelenu pa dovrsio posao , bitno da ostaje sve u obitelji Medvedev , tj obiteljski naslinik je izvuko deblji kraj

VL
DO
domolub
16:08 22.10.2021.

rus . . propaganda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.