Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL

Medveščakovci se smrznuli na -21 stupanj te izgubili 0:2 od Avtomobilista

Medveščak
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
20.01.2014.
u 16:29

Medvjedi mogu biti zadovoljni jer nakon turneje od četiri gostujuće utakmice vraćaju se sa sedam od mogućih 12 bodova, čime su učvrstili sedmo mjesto na Zapadu te gotovo osigurali doigravanje.

Ekaterinburg, ruski grad podno Urala, nije bio sretno mjesto za Medveščak. Osim što su se medvjedi smrznuli jer je temperatura za vrijeme utakmice protiv Avtomobilista bila -21 Celzijev stupanj (gotovo svi gledatelji u dvorani imali su kape i šalove), još su i izgubili sa 0:2 (0:1, 0:1, 0:0). Strijelci za Avtomobilist bili su Viklund (16. minuta) i Jemeljejev (39. minuta).

Šesta momčad Istoka nadigrala je Medveščak, imala je više udaraca prema golu (37-32), ali i izglednih šansi.

Ipak, medvjedi mogu biti zadovoljni jer nakon turneje od četiri gostujuće utakmice vraćaju se sa sedam od mogućih 12 bodova, čime su učvrstili sedmo mjesto na Zapadu te gotovo osigurali doigravanje.

Sljedeću utakmicu Medveščak igra u četvrtak (17.30 sati) protiv Atlanta iz Mitiščija.

>> Produžeci su glavna boljka sjajnih medvjeda

Ključne riječi

Komentara 1

TI
Tinkerbell
18:10 20.01.2014.

Kakav zloban naslov "Medveščakovci se smrznuli...." Poštovani novinarčiću, nema većih frajera od hokejaša, a da su nogometaši odigrali toliko utakmica u tako malo dana, pola bi ih popadalo s nogu. Medvjedi, svaka vam čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije