Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR MJESECA

Medveščakov Danny Taylor dobio veliko priznanje KHL lige

Danny Taylor
Igor Kralj/PIXSELL
02.12.2015.
u 08:52

'Velika mi je čast biti izabran za vratara mjeseca, pogotovo odmah nakon što sam bio izabran za vratara tjedna.'

Nakon što je prekjučer​ proglašen za najboljeg vratara 13. tjedna KHL-a, liga je vratara Medveščaka Dannyja Taylora proglasila za najboljeg vratara mjeseca studenog.

U devet startova u studenom Taylor je upisao šest pobjeda, primio prosječno 1.51 pogodak po susretu i obranio 95,34% udaraca. Ujedno, dvaput je zaključao svoja vrata ostavivši bez pogodaka momčadi CSKA i Avtomobilist.

Taylor se ove sezone priključio zagrebačkom Brlogu i u dosadašnjem dijelu sezone upisao 21 start. Nakon što je proglašen najboljim vratarem proteklog tjedna, sve zasluge pripisao je momčadi:

"Velika mi je čast biti izabran za vratara mjeseca, pogotovo odmah nakon što sam bio izabran za vratara tjedna. No još jednom bih naglasio ključnu važnost suigrača. Nadam se da ćemo ako kolektiv nastaviti u istom ritmu. 

U preostale tri kategorije, liga je za najbolje pojedince u proteklih mjesec dana proglasila: Staffana Kronwalla (Lokomotiv) kao najboljeg braniča, Anatolija Goliševa (Avtomobilist) kao najboljeg napadača te Aleksandra Polunina (Lokomotiv).

>> Medveščak poveo pa na kraju uvjerljivo izgubio od Jugre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije