Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA
Povratak na članak

Medveščak u Rigi upisao važnu pobjedu u borbi za doigravanje

- Očito sam imao odličan tajming za pogodak. Ovo je velika pobjeda za nas i značajna tri boda - kratko se Thomas osvrnuo na susret s Dinamom

Komentari 3

Avatar Vucibatina
Vucibatina
08:17 31.01.2015.

Uživao sam u gledanju tekme ,jedna od najboljih !

VL
FU
FULL
09:49 31.01.2015.

Odlična utakmica koja je skoro dovedena do savršenstva u svih 60 min igre i što je jako bitno druga za redom u istom tempu, ovaj je bio još i jači jer je Dinamo odigrao puno ozbiljniju igru za razliku od Jokerita samim tim i pobjeda je veća. Ovako se trebalo igrati od početka prošle godina jer je ova momčad daleko jača od prošlogodišnje, zašto to nije bilo tako?, to pitanje ču ostaviti "pametnima" koji vode klub, samo sad opet ne trebaju "standardni izgovori" jer ne "drže vodu". Poklon njihovog golmana i veliki promašaj Darzinsa su presudili utakmicu, to je uvijek tako kad je utakmica jakog tempa i u egalu, jedna pogreška je presudna za konačan rezultat. Nisam siguran koliko je Heeter uspio spriječiti ulazak paka preko gol crte jer je na usporenom snimku pak prešao crtu ali kako D.Riga nije D.Moskva (koji su dobili poklon gol) sudac je odmah "otklonio" takvu mogućnost?! Kostović je pokazao svoju visoku vrijednost i ne zaslužuje izostanak iz momčadi jer je to podcjenjivanje njegovih igračkih sposobnosti i njega kao osobe; u duetu s Perkovichem je bio odličan. Protiv SKA sva tri znaka su moguća; za dobiti 2 na Športskoj kladionici moramo ponoviti samo i isključivo igru iz prethodna dva susreta, svaka druga kombinatorika vodi u gubitak bodova. Igra-koncentracija i izdržljivost svakog pojedinca se moraju podići još 20% i pobjeda je sigurna. Sretno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.