Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL liga

Treća pobjeda u nizu za Medvjede

Spartak
Jurica Galoić/Pixsell
25.09.2015.
u 22:15

„Znali smo da će biti teška utakmica, da će Spartak izaći spreman. Osjećali smo da moramo uzvratiti za utakmicu u Ledenoj dvorani, biti puno bolji i u tome smo uspjeli"

U sklopu kratkog ciklusa gostovanja hokejaši Medveščaka su odigrali uzvratni susret sa Spartakom iz Moskve u Lužnjiki areni i upisali drugu gostujuću pobjedu koja ih je stavila na šesto mjesto Zapada. 

U čvrstom susretu koji je testirao obranu Medvjeda i vratara Gašpera Krošelja (22 obrane) Medveščak je poveo golom kapetana Mikea Glumca:„Tri boda s gostujućeg leda su uvijek velika stvar, a pridonijeti pobjedi golom je jako dobar osjećaj. Sve zasluge za moj pogodak idu našem treneru vratara Klemu koji je prije susreta napravio odličnu strategiju. Rekao nam je da gledamo lijevo i pucamo desno.“

 51 sekundu nakon izjednačenja rezultata Jesse Saarinen donio je novo vodstvo, a vratar Krošelj je odradio završni dio posla za konačnu pobjedu:“Odlično je pobijediti u gostima. Pred sam kraj oni su pritisnuli sa svih strana, no izdržali smo. Normalno je da i vratari ponekad izvuku pobjede, ne možemo se stalno oslanjati na napadače.“

„Znali smo da će biti teška utakmica, da će Spartak izaći spreman. Osjećali smo da moramo uzvratiti za utakmicu u Ledenoj dvorani, biti puno bolji i u tome smo uspjeli. Izašli smo spremni boriti se, a vratar je odradio odličan posao i u pravim trenucima bio najbolji. Sretni smo s pobjedom“, rekao je nakon utakmice glavni trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Medvjedi se vraćaju u Ledenu dvoranu u ponedjeljak 28. rujna kada ugošćuju Traktor iz Čeljabinska. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, preko internetske prodaje nawww.ticketshop.hr te 90 minuta prije početka susreta na blagajni Doma sportova.

HK SPARTAK MOSKVA – KHL MEDVEŠČAK ZAGREB 1:2 (0:1;1:1;0:0)
KHL, Lužnjiki palača sporta, Moskva, Rusija
GOLOVI:
05:24 0-1 Glumac (Jämtin)
24:36 1-1 Leščenko (Šafigulin) PP1
25:27 1-2 Saarinen (Jurčina, Kvapil) PP1

Komentara 2

BR
brancro
23:27 25.09.2015.

Bar ste mi vi uljepšali vikend!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
04:06 26.09.2015.

Nigdje prenosa ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije