Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL LIGA

Medveščak pao kod prvaka, lakša ozljeda Foxa

Medveščak
Željko Lukunić/VLM
02.02.2010.
u 21:52

I treći su put ove sezone hokejaši Medveščaka bili nemoćni kod aktualnog prvaka EBEL lige, KAC-a iz Klagenfurta. U 50. kolu su poraženi s 3:1 (2:0,1:0,0:0) i ponovno su skliznuli na sedmo mjesto.

Aktualni prvak pogocima Kalta i Hagera već u 8. minuti poveo je 2:0, a još jednim golom Kalt je u 28. minuti povisio na 3:0. Jedini pogodak za medvjede postigao je Mike Ouellette u 38. minuti, i to na asistenciju Kennetha MacAulaya, posljednjeg pojačanja Medveščaka.

- Presjeklo nas je rano vodstvo KAC-a i nismo se uspjeli oporaviti od toga.  Na igračima se osjetio umor, posljedica je to dvije utakmice na Šalati u kojima smo igrali produžetke – rekao je team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić.

Svih 60 minuta branio je Gašper Krošelj.

- Kristan je dobio trenerovu poštedu, a dobro je da i Krošelj malo osjeti utakmice – objasnio je Ljubić.

Utakmicu je zbog lakše ozljede propustio Richard Seeley, a Aaron Fox u drugoj je trećini lakše ozlijedio rame.

Klagenfurt se sada približio Zagrepčanima samo na jedan bod, tako da hokejaše Teda Satora u posljednja četiri kola osnovnog dijela čeka borba za izbjegavanje najlošije pozicije uoči doigravanja koje su već osigurali.

U petak medvjedi gostuju u Ljubljani kod Olimpije.

EBEL liga, 50. kolo:

KAC Klagenfurt - Medveščak 3:1 (2:0, 1:1, 0:0)

Olimpija - Linz 1:2

Alba Volan - Jesenice 4:3

Red Bull Salzburg - Vienna 1-2, produžetak

Graz - Villach 5:2

Redoslijed: 1. Graz 71, 2. Red Bull Salzburg 67, 3. Linz 66, 4. Vienna 66, 5. Villach 54, 6. Alba Volan 52, 7. Medveščak 52, 8. KAC 51, 9. Olimpija 37, 10. Jesenice 35

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije