Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL liga

Medveščak kod Avangarda doživio drugi uzastopni poraz

Gilbert Brule
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
03.12.2015.
u 17:15

Medveščak je unatoč porazu ostao na 8. mjestu Zapadne konferencije s 56 bodova.

Hokejaši Medveščaka poraženi su na gostovanju kod Avangarda 3:6 (0:2, 1:2, 2:2) u utakmici 39. kola KHL-a odigranoj u četvrtak u Omskoj oblasti.

Bio je to drugi uzastopni gostujući poraz zagrebačkog kluba, nakon kojeg je Medveščak ostao na 8. mjestu Zapadne konferencije s 56 bodova.

Zanimljivost ove utakmice je da su svi pogoci postignuti s jednakim brojem igrača na ledu. Avangard je već u 2. minuti došao u vodstvo pogotkom Pjanova. U 16. minuti je na 2:0 povisio Černikov. U 22. minuti bilo je 3:0 za domaće zahvaljujući pogotku Ahnelova, kad je trener Medveščaka Gordie Dwyer odlučio vratara Dannyja Taylora zamijeniti Gašperom Krošeljom, ali ni to nije donijelo pozitivnu promjenu u igri 'medvjeda'.

Gilbert Brule je smanjio na 1:3 u 25. minuti, ali su domaći u 38. minuti drugim golom Pjanova ponovno došli do tri gola prednosti. U 41. minuti Zubov je povisio prednost domaćih na 5:1. Drugim pogotkom Brlulea (42) i prvim Čeha Tomaša Mertla (49), 'medvjedi' su smanjili na dva gola zaostatka. No, u 50. minuti je Černikov svojim drugim pogotkom postavio konačnih 6:3.

Avangard je 15. pobjedom zasjeo na 4. mjesto Istočne konferencije KHL-a sa 64 boda.

U subotu, 5. prosinca, Medveščak će u Astani odigrati posljednju utakmicu na aktualnoj gostujućoj turneji protiv Barysa, 9. momčadi Istočne konferencije.

>>Medveščakov Danny Taylor dobio veliko priznanje KHL lige

Komentara 1

SO
srecko.orsulic123
18:58 03.12.2015.

Medvescak od kad klizu placenici propao je klub to nije hokej ja sam bolje klizao od tih jadnika !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije