Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Medvjedi jure rekord, idu po pobjedu protiv Salavata

Medveščak
Igor Kralj/PIXSELL
04.10.2015.
u 08:05

Sada su na šest pobjeda u nizu, a rekord u KHL-u im je osam iz 2013.

Nakon što je Medveščak prije dva tjedna upisao i šesti uzastopni poraz u KHL-u, mnogi su konstatirali da će medvjedi i ove sezone biti momčad koja će ostati bez doigravanja. No, trener zagrebačke momčadi Gordie Dwyer čak i nakon domaćeg nokauta 1:7 od fenjeraša lige Spartaka bio je optimističan.

– Šesti uzastopni poraz? Nisam zabrinut, vjerujem i dalje u ovu momčad. Vidim da imamo mnogo mjesta za napredak – rekao je Dwyer i bio u pravu, jer medvjedi su u posljednja dva tjedna sve preokrenuli.

Nakon šest uzastopnih poraza nanizali su šest pobjeda. I sada jure svoj rekord iz 2013. godine, kada su drmali KHL-om sa osam uzastopnih pobjeda.

Na korak do toga mogli bi medvjedi stići već danas, kada u Ledenoj ugošćuju Salavat Julajev (17.30 sati).

Na papiru bi to trebala biti lakša utakmica od one u petak protiv Metalurga iz Magnitogorska. A ta pobjeda protiv Metalurga (4:1) dokaz je da je Gordie Dwyer sjajno posložio najjeftiniju momčad lige. Jer pobijediti Metalurg, jednu od institucija modernog KHL-a, velika je stvar.

Pobjedama će medveščakovci vratiti i gledatelje u Ledenu, jer na posljednjim utakmicama broj publike smanjio se na 4.000, što je za Medveščakov standard malo.

No, uz ovakve sjajne igre Dwyerove momčadi ne sumnjamo da će Dom sportova opet biti dupkom pun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije