Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL liga
Povratak na članak

Medveščak izgubio, Gordie Dwyer se oprostio, a navijači mu priredili lijepu gestu


- Navijači su danas napravili dobar posao. Ne viđa se to svaki dan, bila je to jako lijepa gesta, cijenim to i ponijet ću taj trenutak sa sobom

Komentari 1

FU
FULL
09:25 01.02.2017.

Kad se uredi "kuća" doći će on nazad, do tog će imati dovoljno vremena za pronaći sebe što želi do kraja života i gdje biti? Ništa se loše nije dogodilo. U sinoćnjoj utakmici ima i neke simbolike, Dinamo nam je bio gost u proslavi 50 godina kluba i s njom je otišao Gordie. Rasprava oko KHL-a će se voditi još mjesec i nešto, puno je više negativnog nego pozitivnog ali će neki iz vrha morati otići za uvijek i to je pred uvjet za otvaranje nove stranice trajno. Otpora i namjernog opstruiranja će biti, čak bi se usudio reći i tvrdoglavosti ali kako se nitko nije pitao-zbog čega nema više g. Ljubića kao komentatora utakmica na "malim ekranima"? Dovoljan pokazatelj nečeg?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.