Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL liga

Medveščak godinu završio pobjedom kod Neftehimika

Medveščak - Jaroslav
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
30.12.2015.
u 18:53

Domaćini su u dva navrata bili u vodstvu, no Medvjedi se nisu predavali i nakon preokreta na 3:2 zadržali su prednost za 15. ovosezonsku pobjedu.

Hokejaši Medveščaka pobjednički su završili ovu godinu. U posljednjoj utakmici u KHL ligi u 2015. slavili su na gostovanju kod Neftehimika u Nižnjekamsku sa 4:2 (0:1, 2:1, 2:0).

Domaćini su u dva navrata bili u vodstvu, no Medvjedi se nisu predavali i nakon preokreta na 3:2 zadržali su prednost za 15. ovosezonsku pobjedu.

Strijelci za zagrebačku momčad bili su Gysbers, Genoway, Hedberg i Mertl.

Medveščak je trenutno na osmom mjestu Zapadne konferencije, a borbu za plasman u doigravanje nastaviti će u ponedjeljak 4. siječnja kada će u Domu sportova ugostiti Jokerit.

>>Medveščak osvojio bod kod Traktora

Komentara 6

DH
dalibor.hren
20:14 30.12.2015.

Zik-Zak!!!

BR
brancro
08:17 31.12.2015.

Ne brini ti za Medveščak. Da si malo informiraniji znao bi da i iduće sezone igramo u KHL-u, a to sigurno nije tzv. "Labuđi pjev" koji bi svi jalnuši htjeli da se dogodi!

FU
FULL
21:28 30.12.2015.

Čudo nebesko se dogodilo?? Zbog toga će uskoro padati snijeg u Zagrebu!!! :) Čestitam na pobjedi, ujedno me interesira: koliko dugo će trajati "Labuđi pjev"??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije