Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogroman uspjeh

Medveščak doprvak EBEL-a do 20 godina, Red Bull slavi

Medveščak
Medveščak
31.03.2016.
u 22:55

Medvjedi su u Salzburgu izgubili odlučujuću, petu, utakmicu finala EBEL-a. Domaćin je na kraju slavio s uvjerljivih 5:1.

Hokejaši Medveščaka izgubili su odlučujuću, petu utakmicu finala EBEL-a do 20 godina. U dvorani u Salzburgu domaći Red Bull je slavio s 5:1 (1:1, 1:0, 3:0). Bez obzira na poraz, ovo je ogroman uspjeh za hrvatski hokej, dokaz da se možemo nositi s Austrijancima koji petorostruko više ulažu u omladinski pogon.

- Odigrali smo najviše utakmica od svih u ligi, čak 49, pa smo u ovu odlučujuću utakmicu ušli jako umorni. Unatoč porazu, moji dečki su pokazali da su fakini – rekao je trener zagrebačke momčadi Danijel Kolombo.

- Ponosan sam da su trener Kolombo i njegova momčad zajedno s nama pokazali da ovaj projekt, u koji smo uključili sve zagrebačke klubove, ima smisao. Trudit ćemo se da ovaj projekt, iako on marketinški i poslovno nije samoodrživ, nastavimo i iduće sezone – dodao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Za mlade hrvatske hokejaše nema odmora, jer već sutra dio njih igrat će finale doigravanja Prvenstva Hrvatske između Medveščaka i Mladosti. Medvjedi vode 1:0, a igra se na dvije pobjede.

>>Austrijanci u čudu, Hrvati ih pobjeđuju a često ni led nemaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije