Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proces protiv tenisača
Povratak na članak

Strani mediji o slučaju Đoković: 'Oponašanje Boga', 'U igri je mnogo novca i možda gubitak njegove časti'

Nakon što je srpskom tenisaču Novaku Đokoviću ponovno poništena viza za ulazak u Australiju, premijer je pozdravio odluku nadležnog ministra u čijim je rukama, prema mišljenju njegovog prethodnika, prevelika moć.

Komentari 7

DU
Deleted user
16:16 14.01.2022.

Oponašanje boga i usporedba s Isusom je toliko degutantno da više nisam na njegovoj strani. Dojam mi je da tu nešto na posve drugoj razini nije u redu. Čini se a to nije slučajno da on uživa još samo podršku u Srbiji i o d Srbijanaca, što je i razumljivo. Australija nije Srbija! Španjolska će ga vjerojatno pozvati na sud jer je pozitivan bio sa djecom, a to nije smijo. Tu valjda svima prekipjelo, kada se s Coronom slika sa djecom u Španjolskoj.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:14 14.01.2022.

A što bi bilo kog mislećeg čovjeka bila briga što strani mediji pišu o slučaju Đoković? Valjda svatko ima pravo misliti svojom glavom, a ne onako kako to plasiraju mediji?

VL
Avatar DIXI
DIXI
21:15 14.01.2022.

Što je najboljem tenisaču svijeta sve to trebalo? Neka caruje reketom, to je njegovo i nek uzme stručni tim da ga kroz svijet vodi, umjesto nabrijane uže obitelji kojoj su uši pune vode. Ovo i nastavak ga mogu karijere koštati.. Slijede Ronald Garros, Wimbledon, US Open, tamo ga isto očekuju pravila o ulasku u zemlju. A i Lacoste kao sponzor bi se mogao predomisliti...

VL
SM
siki_miki
16:06 14.01.2022.

Ne znas ko je ludji, antivakser Djokovic ili radikalno-religiozni australski politicari. A njima slijedi smjena na izborima, em su napravili veliku gospodarsku stetu jer urusili su odnose Kinom losom retorikom prema njima, pa bi i nuklearne podmornice, tu je i pretjerano stroga lockdown politika koju je, eto, dotukao Omikron. Djole, ajd doma, on se pak mislio provuc bez cijepljenja, sto nije u redu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.