Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIBANJ ILI LIPANJ
Povratak na članak

Meč karijere! Filip Hrgović postao najizgledniji izazivač za naslov svjetskog prvaka

- Da, bilo je razgovora. Spremni smo ići s Hrgovićem. Ako se Usik ne bori s Furyjem, kao što se čini da trenutno i neće, potrebna mu je borba. Treba se boriti protiv izazivača, baš kao što je Anthony Joshua radio ranije -  rekao je promotor Eddie Hearn

Komentari 6

CR
crocro
19:47 27.03.2023.

Ponizili su Hrgu. On je ogorčen i nabrijan da se svima osveti zbog omalovažavanja i ponižavanja.Onda mu ukinuli stratus obaveznog izazivača jer znaju da se svima gaće tresu i da ga čin duže zadrže na distanci od borbe. Sve izmišljaju samo da ga drže čim dalje od borbe. Pa naravno da ga takvim postupcima samo jačaju i daju poticaj, snagu i energiju za meč koji jednom mora doći. A Hrga ga ne želi prokockati kada se jednoga dana ukaže na pladnju. Koga god dodijele Hrgi u ring, on će svakoga rasturiti kao beba zvečku. Jer zna ako pobijedi slijedeću borbu da će ga sasvim drugačije tretirati a onda su mu i sva vrata otvorena. Ti Hrga zna i trenirati će do besvjesti za tu borbu koju niti pod kuju cijenu ne želi izgubiti. On zna da ga poraz baca dva koraka nazad i upitno je kada bi i da li bi dobio slijedeću priliku, što bi moglo odrediti put njegove karijere. On to zna i zato vjerujem u njegovu buduću pobjedu bez obzira na protiovnika.

VL
Avatar Bobiii
Bobiii
11:49 10.03.2023.

Protiv Usyka nema velike šanse, a i financijski bi bolje bilo da boksa za titulu protiv Amerikanca ili Engleza. Ali i to je prilika za zaraditi veliki novac.

VL
Avatar Idler
Idler
11:21 10.03.2023.

Boks je "kompliciran" sam utoliko kaj 4-5 organizacija (mjesto sam jene) ima svojeg svjetskega prvaka !

VL
Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
01:10 21.03.2023.

Joe Lewis ce ga razbit

VL
ZO
zoranos
11:23 10.03.2023.

Izvrsno! Hrga nema šanse, Usyk je prebrz za njega, ali to je prilika koja se ne propušta bez obzira na šanse! Sretno!

VL
Avatar Behemot
Behemot
13:34 10.03.2023.

Bude to Hrga dobio. Samo treba složiti dobru taktiku. Vidjeti koje ima prednosti, snimiti specijalke protivnika. Govoriti da je netko bolji ili lošiji u sportu je poznavanje materije razine publike. Da li je bolji tenisač koji igra na betonu ili onaj koji voli zemlju? Mlađi je, viši, teži, Usyk se priprema za Tysona. Ima tu prostora za jedan dobar meč.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.