Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUHA OD PSEĆEG MESA

U Koreji jedu pse, a evo što je napravila ova zlatna olimpijka

Meagan Duhamel
Foto: Instagram
12.02.2018.
u 10:37

– Ne mogu imati još jednog psa jer u Kanadi imam mali stan – rekla je Duhamel koja će drugog psića dati udomiti.

Kanadska klizačica Meagan Duhamel spasila je jednog psića koji je trebao biti poslužen kao hrana u restoranu u Južnoj Koreji tijekom Zimskih olimpijskih igara. Olimpijka, 32-godišnjakinja, veganka  je i ljubiteljica životinja, a ovo je drugi psić kojega je spasila nakon što je jednog udomila prošle godine.

Procjenjuje se da se u Južnoj Koreji godišnje za hranu ubije oko dva milijuna pasa koji se drže u lošim uvjetima. Juha od psećeg mesa i dalje se poslužuje u restoranima u Pjongčangu, a samo su dva restorana uvažila molbu organizatora da tijekom ZOI-ja prestanu posluživati pseće meso.

– Ne mogu imati još jednog psa jer u Kanadi imam mali stan – rekla je Duhamel koja će drugog psića dati udomiti.

Duhamel nije samo velika ljubiteljica životinja nego je i odlična sportašica. Danas je na Zimskim olimpijskim igrama osvojila zlatnu medalju u umjetničkom klizanju ekipno. Za Kanadu su nastupali još Patrick Chan, Kaetlyn Osmond, Gabrielle Daleman, Eric Radford, Tessa Virtue i Scott Moir. Srebro je pripalo klizačima iz Rusije, a bronca SAD-u.

Komentara 8

Avatar pittbull
pittbull
14:37 12.02.2018.

Nije lijepo za cuti ali je to potpuno drugi svijet. Za neke narode mi smo bolesni jer jedemo kravlje meso i neke druge zivotinje koje su njima nepojmljive.Humanije je da ga pojede nego da ga drzi na lancu cijeli zivot kao u Hrvatskoj!!

DE
deda1234
14:40 12.02.2018.

Pas koji laje nije dobro p.....!

Avatar blackula9
blackula9
11:13 12.02.2018.

Nisam do sad kušao psa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije