Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

McDavid, Matthews, Ovečkin i MacKinnon kapetani All Star momčadi

Aleksandr Ovečkin
Foto: Reuters/Pixsell
27.12.2018.
u 23:37

Ovečkinu, inače kapetanu aktualnih NHL prvaka, ovo će također biti treći put da predvodi momčad svoje skupine, istu su mu čast navijači ukazali i 2016. te 2018. godine.

Napadač Edmonton Oilersa, 21-godišnji Connor McDavid treću je godinu zaredom izabran za kapetana momčadi skupine Pacific na NHL All-Star utakmici koja će se ove sezone održati u San Joseu 27. siječnja, a uz njega navijači su za kapetane još izabrali napadača Toronto Maple Leafsa Austona Matthewsa (Atlantic), napadača Washington Capitalsa Aleksandra Ovečkina (Metropolitan) i napadača Colorado Avalanchea Nathana MacKinnona (Central). 

Ovečkinu, inače kapetanu aktualnih NHL prvaka, ovo će također biti treći put da predvodi momčad svoje skupine, istu su mu čast navijači ukazali i 2016. te 2018. godine.

Matthewsu i McKinnonu ovo će biti treći nastup na All-Staru u karijeri, ali po prvi će put biti u ulozi kapetana.

Ostale sudionike All-Star utakmice odredit će Ured za hokejaške operacije NHL-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije