Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monacova zvijezda

Mbappe: Zidane je moj idol, ali ne sviđa mi se kao trener

Kylian Mbappe
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL
1/6
30.05.2017.
u 18:13

Francuski tisak već je objavio da su ponude od oko rekordnih 130 milijuna eura poslali Real Madrid i Manchester City

Zinedinea Zidanea sam obožavao kao igrača, ali mi se ne sviđa kao trener, kazao je u francuskom tisku najtraženiji europski napadač Francuz Kylian Mbappe

- On je bio moj idol, nisam zasad vidio boljega nogometaša s tako superiornom tehnikom. No, kao trener je, nažalost, potpuno drugačiji - kazao je Mbappe. 

Igrač Monaca, koji je sa samo 18 godina imao sezonu iz snova u francuskom doprvaku Monacu, ovom je izjavom možda i otkrio gdje će nastaviti karijeru, s obzirom da je izvjesno da ga klub iz kneževine neće moći zadržati pod naletima basnoslovnih ponuda.

Francuski tisak već je objavio da su ponude od oko rekordnih 130 milijuna eura poslali Real Madrid i Manchester City.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije