Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Red Bullu prekipjelo: Max Verstappen zamijenit će Daniila Kvyata

Max Verstappen
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
05.05.2016.
u 11:31

Kvyatov incident sa Sebastianom Vettelom na početku utrke u Sočiju uništio je utrku za austrijsku momčad koja je završila bez bodova

Nakon utrke formule 1 za Veliku nagradu Rusije, četvrtu ove sezone, momčad Red Bulla za utrku u Španjloskoj zamijenit će Daniila Kvyata. Rusa će u momčadi zamijeniti 18-godišnji Max Verstappen, koji se tako pridružio Danielu Ricciardu.

Kvyatov incident sa Sebastianom Vettelom na početku utrke u Sočiju nije samo upropastio utrku Ferrarijevom vozaču, već je i uništio utrku za austrijsku momčad koja je završila bez bodova.

Drugoplasirani Farreri (76) je sada pobjegao Red Bullu (57) na 19 bodova razlike, dok Williams na četvrtom mjestu sa 51 bodom. Kvyat će u Barceloni voziti za Red Bullovu juniorsku momčad Toro Rosso.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije