Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI VRATAR

MAX Kelava pokazao svoju novu tetovažu, četvrtu

Kelava max
Max
11.05.2011.
u 09:27

Obitelj mu je najvažnija. Stoga mu je još teže pao gubitak oca Mije, kojemu posvećuje trofeje, zbog čega je još brže sazrio

Dinamov vratar Ivan Kelava i studentica ekonomije iz Zaprešića Matea 19. lipnja proslavit će prvu godišnjicu braka. A 13. srpnja očekuju rođenje kćeri, kojoj će dati ime Mia.

– To je termin taman kad ćemo mi imati utakmicu u Europi – kaže tužno Ivan pa možda neće biti uz suprugu pri porođaju.

Ivan je rekorder HNL-a po minutama bez primljenog gola. Možda obori još jedan rekord lige. Onaj po tetovažama... Mama na zglobu lijeve ruke, tata na srcu, Isus na desnoj podlaktici.

Pokazao je za sportski tjednik Max, koji donosi zanimljivu priču o mladom paru, i novu, četvrtu tetovažu s kojom je netom došao iz salona tatoo majstora Zeleta – inicijale imena supruge i kćeri na lijevoj nadlaktici 196 centimetara visokog golmana.

Kelava ne mašta o promjeni modrog dresa. Kako kaže, Dinamo je najbolji klub u Hrvatskoj, klub u kojem mu je super, a još ima sreću da mu je tu obitelj i da je u svom gradu.

– Dinamo je moj klub i svaki trening mi je kao utakmica. San mi je i najveća želja da prezimimo u Europi i siguran sam da će se to ove godine i dogoditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije