Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvak opet slavio

Rijeka pred kraj slomila Rudeš i upisala uvjerljivu pobjedu

Rijeka - Rudeš
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
22.07.2017.
u 23:05

Rijeka tako ima sve pobjede u novoj sezoni uoči najvažnije utakmice - one protiv Salzburga koja se u srijedu u 18:45 igra u Austriji.

Nogometaši Rijeke nastavili su odličan start u novu sezonu. U susretu drugog kola na Rujevici su pobijedili Rudeš s 4:1 i došli odmah do Dinama na vrhu ljestvice.

Matjaž Kek zasigurno će imati primjedbi na izvedbu svoje momčadi koja u pojedinim trenucima nije izgledala dobro, ali na kraju su opet uspjeli napuniti mrežu svog protivnika.

Rudeš je dobro stajao na terenu i u početku se dobro držao, ali njihov otpor slomio je Kvržić u 25. minuti, da bi prije odlaska na odmor Župarić povisio na 2:0.

Došlo je nakon toga do malog opuštanja pa je Ante Aralica u 63. minuti smanjio i učinio susret zanimljivijim, ali pred kraj utakmice novi prvoligaš je popustio. Prvo je bivši dinamovac Leonard mesarić postigao autogol (78.), a tri minute prije kraja Gavranović je pospremio loptu u mrežu nakon što je Heber pogodio vratnicu.

Susret je odigran na stadionu Rujevica pred 3.000 gledatelja, a sudio je Bruno Marić iz Daruvara.

Rijeka tako ima sve pobjede u novoj sezoni uoči najvažnije utakmice - one protiv Salzburga koja se u srijedu u 18:45 igra u Austriji.

Rijeka - Rudeš 4:1

1:0 Zoran Kvržić (25), 2:0 Dario Župarić (45), 2:1 Ante Aralica (63), 3:1 Leonard Mesarić (78-ag), 4:1 Mario Gavranović (87).

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:26 22.07.2017.

Dok je na klupi europski trenerski genij Matjaž Kek naša HNK Rijeka ostaje glavna snaga na nogometnom balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije