Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRZAVICE

Evo kako je Kek odgovorio igraču koji ga brutalno izvrijeđao

Matjaž Kek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
18.08.2017.
u 16:42

- Uvijek govorim da mi je konstruktivna kritika puno pomogla i navela me na razmišljanje, ali mislim da vrijeđanje nitko ne voli.

Trener Rijeke Matjaž Kek uoči utakmice s Lokomotivom odgovorio je na kritike bivšeg igrača Ivora Weitzera koji ga je žestoko izvrijeđao.

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje, neovisno o tome je li to istina ili je plod osobne frustracije. Uvijek govorim da mi je konstruktivna kritika puno pomogla i navela me na razmišljanje, ali mislim da vrijeđanje nitko ne voli. Ivoru želim puno uspjeha, da ga zaobiđu ozljede i da nastavi igrati nogomet - mirno je rekao Kek.

Najavio je i utakmicu s Lokomotivom u subotu na Rujevici (21h).

- Dolazi nam protivnik koji nam je dosta zagorčao život u prošloj sezoni. Ekipa je to koja ima potencijal, očekuje nas zahtjevna utakmica između europskih termina. To je ritam koji moraš prihvatiti.

Komentara 5

MA
Magnificus
10:09 19.08.2017.

na stranu stil pisanja koji nije u redu i dokazuje da su nogometaši uglavnom manje obrazovani i nekulturniji od ostalih sportaša, ali istina je da kek gotovo ne rotira igrače. lani je imao ludu sreću i nitko mu se nije ozlijedio cijelu sezonu, ali sada sve to dolazi na naplatu jer su igrači premoreni i istrošeni.

RI
rikavac
19:11 18.08.2017.

a koje taj igrac sto je ga izvrijedjao? Gdje igra? Sta je postigao u karijeri?

DU
Deleted user
17:55 18.08.2017.

Kmek je dijete sreće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije