Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno iz studija Večernjeg
Povratak na članak

Matjaž Kek: Hrvati, previše je kritike. Ovo nikad ne radim, ali jedno ime moram spomenuti. Znam što hajdučki puk želi

U velikom razgovoru, u specijalnoj SP emisiji Večernjeg lista, legendarni i omiljeni Matjaž Kek ekskluzivno progovara o svemu: komentira igru Dalićeve Hrvatske, analizira kojeg igrača posebno želi vidjeti u prvih 11 i kakvu Hrvatsku očekuje, a voditeljici Dei Redžić otkriva i što je odgovorio na pozive koje je tijekom sezone primio od predsjednika Hajduka Lukše Jakobušića i gazde Rijeke Damira Miškovića. Kek govori o situaciji Andreja Kramarića u reprezentaciji, nakon što je hrvatski napadač neke od najboljih utakmica odigrao baš u Kekovom sustavu, doduše u ekipi koja mu je u potpunosti bila podređena. Osvrće se slovenski izbornik i na poraz Srbije na početku natjecanja. Pogledajte cijeli razgovor...

Komentari 11

BE
Berlioz
16:14 26.11.2022.

Stručnjak i gospodin. Volio bih ga vidjeti jednog dana u Dinamu, što može s visokom razinom igrača. Kad bi barem više ljudi shvatilo da previše pljuju po našoj reprezentaciji, da time pokazuju neznanje.

VL
DU
Deleted user
17:29 26.11.2022.

Šteta što je otišao iz HNL-a.

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
16:31 26.11.2022.

Split-Sukošan nekih 120 kilometara.

VL
BA
Barba56
16:56 26.11.2022.

Da , zato su Slovenci stigli do SP -a .

VL
PU
Pametan-u-moru-ludih
16:49 26.11.2022.

Ovaj je bolji od svih Hrvatskih trenera.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
01:43 27.11.2022.

Matjaž Kek: Hrvati, previše je kritike u vašem jadu i bijedi. Ovo nikad ne radim, ali moram spomenuti ime slovenskog narodnog heroja Boruta Pahora koji je zaustavio balkanski voz na putu za EU. Znam što hajdučki puk želi i sanja ali meni je balkana dosta i želim živjeti doma u Europi među kulturnim i civiliziranim ljudima.

VL
BE
bernard1234
16:08 26.11.2022.

dok god je ovakvih miskovica i jakobusica u hr nogometu..nikad nista od njega,,nego peradarnik za ugoj u izvoz pilica..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.