Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE EUROPA

Matić: Želimo pobjedu koja će nam jamčiti miran uzvrat

RNK Split Osijek
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
03.07.2014.
u 08:00

Uz odličnog Antu Ercega uzdanica će biti i iskusni Mate Bilić koji ponovo igra u Splitu, ali ne za Hajduk

Dvobojem Split - Mika (Armenija) u 1. pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu počinje nogometna sezon u Hrvatskoj. Crveni su za suparnika dobili nepoznati klub iz Armenije o kojem znaju nešto više tek iz rečenica Ive Šuška, nekadašnjeg trenera Mike.

- Upoznali smo protivnika preko interneta, nismo mogli doći do puno informacija, ali vjerujem u svoju momčad. Važno je da ne primimo gol te da na svom terenu izborimo pobjedu koja bi nam jamčila miran put na uzvrat - kazao je Splitov trener Ivan Matić.

Uz odličnog Antu Ercega koji je vrijedno trenirao na pripremama, uzdanica Splita bit će i iskusni Mate Bilić. Još davne 2001. godine Mate Bilić postigao je prvi gol u Europi, bilo je u to u pobjedi Hajduka nad Mallorcom. Trinaest godina kasnije, Bilić će igrati europsku utakmicu oko 500 metara dalje od Poljuda, u Parku mladeži.

- Ovo je povijesna utakmica za Split, prva europska u Parku mladeži. Vjerujem da ćemo se radovati. A gol? Uh, lijepa su sjećanja na taj dvoboj s Mallorcom, to su bila neka druga vremena, protiv nas je tada igrao Samuel Eto'o. Nije važno tko će postići gol, važno je da pobijedimo, a ako mogu birati onda neka to bude bez primljenoga gola - zaključio je Bilić.

Dvoboj Splita i Mike počinje u 20 sati.

>> Evo koga su Hajduk, Rijeka i Split izvukli u pretkolima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije