Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mathias Chago

Klima neće biti prednost za Kamerun, svi igraju u Europi!

Samuel Eto'o
Foto: DPA/PIXSELL
17.06.2014.
u 17:22

– Čini se da su neki igrači zadovoljni i golim plasmanom na SP-u – kaže Chago

Po svemu sudeći, Kamerun će protiv Hrvatske biti osjetno oslabljen! Naime, najbolji igrač Samuel Eto'o nakon liječničkog je pregleda dao na znanje:

Eto'o: Koljeno me boli...

– Liječnici kažu da vjerojatno neću biti spreman za utakmicu s Hrvatskom. Koljeno me jako boli – objavio je Eto'o koji nije trenirao od utakmice s Meksikom.

– Eto'o će igrati samo bude li posve spreman – kaže kamerunski izbornik Nijemac Volker Finke.

– Iznimno cijenim Hrvatsku, odlična je to momčad čiji igrači igraju u najvećim klubovima. Ali i mi imamo svoje adute – kaže Finke.

A nogometaš Lokomotive, Kamerunac Mathias Chago, nije bio oduševljen predstavom svojih sunarodnjaka protiv Meksika:

– Igrali smo sporo i previše povučeno, morali su igrači više preuzimati rizik. Očekivao sam više, imamo dobre igrače, ali nemamo momčad – potvrdio je Chago dojmove Roberta Prosinečkog.

Što je uzrok tome? Loše ozračje u svlačionici? Slijede li igrači trenera?

– Ne znam, nisam "unutra" pa mi je teško dokučiti razloge. Imam osjećaj da su neki igrači zadovoljni već golim plasmanom na SP...

Protiv Hrvatske vjerojatno neće igrati Eto'o?

– Veliki je to hendikep, Eto'o je naš najbolji igrač, pravi vođa. Mogao bi ga zamijeniti Aboubakar koji je imao sjajnu sezonu u Francuskoj. Ne vjerujem da će biti drugih promjena u odnosu na utakmicu s Meksikom, Finke najavljuje isti sastav.

Hrvatska je stabilnija

Hoće li klima u Manausu biti prednost Kameruna?

– Ne! Naime, samo jedan igrač, desni branič Cedric Djeugoue, igra u Kamerunu, svi ostali kruh zarađuju u Europi! Priviknuli su se, dakle, na europsku klimu i Manaus će im biti šok kao i Hrvatima. Uostalom, kad dođem u Kamerun i trčim sa svojim prijateljima, znatno se brže umorim od njih, moj je organizam ipak naviknut na europsku klimu!

Tko je favorit? Za koga ćete navijati?

– Hrvatska je psihološki stabilnija, no favorita nema. I želio bih da Hrvatska odigra odlično, a nek' Kamerun pobijedi, ha-ha...

>>Pesimizam u Kamerunu: Iskreno, ne vidim način da pobijedimo Hrvatsku

>>Igrači sada pričaju o fotografijama umjesto o Kamerunu

Komentara 5

DU
Deleted user
19:19 17.06.2014.

Nedavno kad sam ovdje prije SP napisao kako da se malo spustimo na zemlju zbog toga sto nismo ni otisli u Brazil vec smo sve rasturili i osvojili SP,,,,ovi mi udarise opomenu kao zbog nekog vrijedjanja.......Al dobro..........U utakmici jesmo bili zakinuti i to je bilo ocigledno,,,,,,,,al da smo Brazilu uvalili 5-6 komada,,,onda nam te sudske odluke ne bi toliko utjecale na rezultat.....I neki dan procita,,,sve je protiv Hrvata,,,,,suci i evo sad klima......Pa sam se cudijo,,,kako majko Bozija,,,zar cemo samo mi igrat na tom stadijonu i da vise ni jedna reprezentacija na tom stadijonu nece odigrat utakmicu,,,,,,odmah sam pomislijo da UDBA nije stupila na djelo,,,,,,jer kod nas za sve nase greske je uvijek netko drugi kriv........I sad od poraza Brazila,,,samo kukamo i pisemo o klimi.......znaci izgubimo li sutra kljucnu utakmicu,,krivac ce nam biti KLIMA.......

L0
luena 01
19:45 17.06.2014.

Kako bude kamerunskim reprezentativcima bit ce i nasima,treba samo znati pametno snage -kondiciju raspodjelit svih devedeset minuta i ne na pocetku jurit dvadest ,a preostalih sedamdeset minuta prepustit drugima da odrade...

OB
Objektivno...
07:12 18.06.2014.

... a do Europe su živili na Grenlandu ili Kamerunu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije