Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djemba-Djemba

Pesimizam u Kamerunu: Iskreno, ne vidim način da pobijedimo Hrvatsku

Meksiko - Kamerun
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.06.2014.
u 16:31

Ako se u obzir uzme i činjenica da im vjerojatno neće igrati najbolji igrač Samuel Eto'o, Kamerun bi vrlo lako već nakon dva kola mogao ostati bez šansi za drugi krug

U noći sa srijede na četvrtak očekuje nas utakmica drugog kola skupine A između Hrvatske i Kameruna. Obje reprezentacije poražene su na startu SP-a pa će im to biti ključni dvoboj. Bivši kamerunski reprezentativac Djemba-Djemba baš i nije optimističan.

– Kamerun me razočarao u utakmici protiv Meksika. Smatrao sam da je to jedini protivnik s kojim se možemo nositi i kojeg možemo pobijediti, a mi smo poraženi. Iskreno, ne vidim način na koji bi Kamerun mogao pobijediti Hrvatsku, rekao je bivši član Manchester Uniteda te dodao:

– Naravno, ništa nije nemoguće, ali kad vidim njihovo zalaganje na terenu, ne mogu biti optimističan. U vrijeme kad sam ja igrao, svi smo davali sve od sebe, dresovi su bili natopljeni znojem. Bila je čast čak i sjediti na klupi, a igranje za kamerunsku reprezentaciju bilo je nešto posebno, zaključio je Djemba-Djemba.

Ako se u obzir uzme i činjenica da im vjerojatno neće igrati najbolji igrač Samuel Eto'o, Kamerun bi vrlo lako već nakon dva kola mogao ostati bez šansi za drugi krug. Naravno, ista situacija prijeti i nama, ali nadajmo se da će Niko Kovač i njegovi reprezentativci o svemu odlučivati s Meksikom.

>>Eto'o: Nadam se čudu, ali sumnjam da ću nastupiti

Komentara 3

F4
F48B2
17:33 17.06.2014.

Ne izuvaj se prije vode! Kamerun neće šaptom pasti. Kockasti će za pobjedu morati dati sve od sebe, ako uspiju u trećem krugu ostaje vrlo neizvjesna utakmica s Meksikom. Danas pogledajte Brazil - Meksiko. Sumnjam da će Meksiko protiv Brazila u posjedu lopte i udarcima na gol biti podređen kao Hrvatska, meksikanci nemaju strah od brazilaca, nije im rijetkost igrati međusobne utakmice i dobro se znaju. Ako Hrvatska dobije Kamerun, protiv Meksika će biti jako teško, a ovisit će možda i gol razlika u kojoj je Meksiko u prednosti. Ako Meksiko izgubi od Brazila, to će biti s povoljnijim rezultatom nego poraz Hrvatske od 3:1 i u zadnjoj utakmici meksikancima može biti dovoljno i neriješeno, a Hrvatskoj će odgovarati samo pobjeda. Kamo sreće da Hrvatska prođe skupinu, ali s obzirom na sve, nisam optimist. Već danas će neke stvari biti jasnije.

BA
Bananaman
17:57 17.06.2014.

Tako su I Skoti pricali,poznavajuci nas mentalitet lako cemo ,nebi se cudio da izgubimo,nadam se da nisam u pravu.

Avatar dva4u
dva4u
17:49 17.06.2014.

ma ne trebaju se brinuti - naši su spsobni izgubiti od svake grupe od 11 ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije