Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA LONDON

Mateo Kovačić na izlaznim vratima Chelseaja: Posrnuli europski gigant želi dovesti vatrenog

Premier League - Fulham v Chelsea
David Klein/REUTERS
06.02.2023.
u 19:11

Brončani reprezentativac iz Katara nalazi se pred važnom odlukom u karijeri. Izgleda da u Chelseaju više na njega ne računaju...

Čini se kako su odbrojani dani Matea Kovačića na Stamford Bridgeu, engleski mediji pišu kako se Chelsea planira riješiti hrvatskog reprezentativca kako bi pronašao mjesto za skupocjenog Enza Fernandeza. Kova je do sada bio standardni član udarnih 11 Grahama Pottera, a Hrvat još uvijek nije uspio dogovoriti produljenje ugovora. 

Pali talijanski velikan Juventus navodno se ubacio u cijelu priču te želi u Torino dovesti Kovačića za kojeg su ranije pokazivali interes. Radi se o razmjeni vatrenog i švicarskog veznjak Denisa Zakarije, no vjerojatno će stara dama morati i nešto nadoplatiti obzirom da je Mateo jedan od najskupljih hrvatskih nogometaša. 

Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira javlja kako će Kovin agent ponovno sjesti za stol sa upravom Chelseaja i pokušati dogovoriti nastavak suradnje. 

Podsjetimo, Juventus je nakon oduzimanja čak 20 bodova pao na tek 13. mjesto i nema prevelike izglede da se umiješa u borbu za Europu.

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije