Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh Hrvata na Istarskoj rivijeri

Matej Dodig odnedavna trenira u Ljubičićevoj akademiji a sad igra finale Rovinja

Istarska rivijera
Promo fotografije
18.03.2023.
u 21:18

Splićanin Luka Mikrut osvojio je u parovima i drugi turnir u nizu, prije Rovinja trijumfirao je i u Poreču, ali s drugim partnerom (Talijan Piraino). Ovaj put do uspjeha je došao sa Srbinom Stefanom Popovićem

I drugi turnir iz ciklusa Istarske rivijere, onaj u Rovinju, protiče u znaku hrvatskih tenisača. Matej Dodig plasirao se u finale pojedinačne konkurencije, a Luka Mikrut osvojio je turnir u parovima. Dodig je u polufinalu odigrao još jedan izvrstan meč te pobijedio Talijana Fausta Tabaccoa sa 6:2, 6:3, dva puta mu oduzevši servis u prvom setu. Drugi je Talijan otvorio breakom, ali naš je 17-godišnjak nastavio nezaustavljivu seriju do konačne pobjede.

- Baš sam odlično odigrao danas. Kad se lomilo u drugom setu, odigrao sam možda i najbolje poene. Želim tako odigrati i u finalu, pa ćemo vidjeti što će biti - kaže mladi Osječanin koji u posljednje vrijeme trenira u Teniskoj akademiji Ivana Ljubičića na Lošinju.

Splićanin Mikrut osvojio je u parovima i drugi turnir u nizu, prije Rovinja trijumfirao je i u Poreču, ali s drugim partnerom (Talijan Piraino). Ovaj put do uspjeha je došao sa Srbinom Stefanom Popovićem. Njih dvojica su u finalu nadjačala Ukrajince Igora Duduna i Artjoma Podorožnjeg sa 6:3, 6:1.

- Ovaj tjedan nam se gotovo sve poklopilo. Baš sam sretan i sad idem u Opatiju pokušati doći što dalje - najavio je Mikrut, dodavši kako rezultat sve govori.

Nedjeljni finalni dvoboj u singlu između Dodiga i Talijana u Teniskom centru Eden počinje u 11 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije