Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide mu i u Opatiji

Matej Dodig nastavio pobjednički niz na Istarskoj rivijeri, osigurao je napredak od čak 776 mjesta!

Osijek: Hrvatski Premier Tenis, parovi Ćilić/Mektić - Dodig/Dodig
Davor Javorovic/PIXSELL
23.03.2023.
u 12:50

Sad ga u četvrtfinalu očekuje hrvatski okršaj protiv Luke Mikruta koji je iznenađujuće lako, sa 6:1, 6:2, nadjačao finalista Rovinja Talijana Federica Arnaboldija (479.)

Matej Dodig postigao je i osmu profesionalnu pobjedu. Koristi Istarsku rivijeru, ciklus turnira u istarskim gradovima, na najbolji način. U Poreču je stigao do drugog kola, Rovinj je senzacionalno osvojio, a sada je na trećem i posljednjem turniru iz tog ciklusa, onom u Opatiji, stigao do četvrtfinala. Drugi tjedan u nizu ostvario je pobjedu protiv Talijana Fausta Tabaccoa, 502. tenisača svijeta, ovaj put sa 3:6, 6:3, 6:4. 

Sad ga u četvrtfinalu očekuje hrvatski okršaj protiv Luke Mikruta koji je iznenađujuće lako, sa 6:1, 6:2, nadjačao finalista Rovinja Talijana Federica Arnaboldija (479.).

No, 17-godišnji je Osječanin već napravio ogroman napredak na ATP listi. S 1629. skočio je na 853. poziciju na ATP listi, što je poboljšanje od čak 776 mjesta. 

Duje Kekez poražen je, na žalost, u drugom kolu od Ukrajinca Vjačeslava Bjelinskog (608.) sa 2:6, 3:6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije