Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Mate Pavić i Oliver Marach izgubili u finalu Pekinga

Mate Pavić i Oliver Marach
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
07.10.2018.
u 13:35

Za Pavića je ovo bio deseti finale ove godine, a deveti s Marachom s kojim je u siječnju osvojio i Australian Open

U finalu parova na ATP turniru u Pekingu hrvatski tenisač Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach izgubili su od Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela sa 1-6, 4-6 poslije 67 minuta igre.

Kubot i Melo dominirali su u prvom setu, na servisu niti jednom nisu bili u opasnosti od "breaka", a uspjeli su dva puta oduzeti servis Paviću i Marachu.

Mate Pavić i Oliver Marach
1/5

U drugom setu Pavić i Marach imali su dvije lopte za break kod vodstva 1-0. Nisu ih uspjeli realizirati, a potom su kod 3-3 izgubili servis i nakon toga više nije bilo povratka.
 
Za Pavića je ovo bio deseti finale ove godine, a deveti s Marachom s kojim je u siječnju osvojio i Australian Open.

U prethodnih osam finala Pavić i Marach su četiri puta bili pobjednici, dok je Pavić u svom jedinom finalu u kojem nije igrao s Marachom prošloga tjedna osvojio Chengdu s Ivanom Dodigom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije