Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grand Slam

Mate Pavić i Oliver Marach izborili polufinale Roland Garrosa

Mate Pavić
Foto: Reuters
1/5
05.06.2018.
u 16:11

U polufinalu Pavić i Marach, koji su na ovom turniru drugi nositelji, igrat će protiv španjolskog para Feliciano Lopez-Marc Lopez, 12. nositelja

Hrvatski tenisač Mate Pavić se u paru s Austrijancem Oliverom Marachom plasirao u utorak u polufinale teniskog grand slam turnira u Parizu nakon što su u četvrtfinalu poslije dva sata i 15 minuta igre s 3-6, 6-4, 6-3 bili bolji od kolumbijske kombinacije Roberta Faraha i Juana Sebastiana Cabala.

U polufinalu Pavić i Marach, koji su na ovom turniru drugi nositelji, igrat će protiv španjolskog para Feliciano Lopez-Marc Lopez, 12. nositelja. 

Mate Pavić
1/5

Pavić na Roland Garrosu u utorak ima još jedan meč i to u konkurenciji mješovitih parova gdje će zajedno s Kanađankom Gabrielom Dobrowski pokušati ostvariti plasman u finale u meču protiv slovensko-meksičke kombinacije koju čine Katarina Srebotnik i Santiago Gonzalez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije