Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon treninga

Massa: Isti sam gad kao i prije nesreće

Felipe Massa
AFP
12.10.2009.
u 15:51

U ponedjeljak je Felipe Massa odradio svoje prve krugove u Ferrarijevu bolidu nakon nesreće iz kvalifikacija za Veliku nagradu Mađarske krajem srpnja ove godine.

Komadić koji se odvojio s bolida Rubensa Barichella pogodio je tada brazilskog F1 pilota u kacigu, te ga onesvijestio što je izazvalo sudar Massina bolida sa zaštitnom ogradom, te potom i liječenja kojem je napokon došao kraj.

Premda se 28-godišnji Ferrarijev pilot neće natjecati sve do početka sljedeće sezone kada će mu partner biti Fernando Alonso, jasno je da to nije moglo umanjiti radost zbog sjedanja u omiljeno vozačko mjesto.

- Osjećao sam se kao da se ništa nije dogodilo, isti sam gad kao i prije. Sve je prošlo u najboljem redu, fizički se osjećam sjajno, kao da se nesreća 25. srpnja nije niti dogodila. Nikakvih problema niti s vidnim poljem nisam osjećao i spreman sam ne samo za jednu, već za dvije uzastopne utrke - kazao je sretni Brazilac.

- Zbog mjera opreza neću se nikamo žuriti, no uvjeravam vas da sam isti kao što sam bio i prije - zaključio je.

Komentara 1

LU
lukarak
16:07 12.10.2009.

Komadic koji se odvojio s bolida Rubensa, a ne Jensona!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije