Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Marseille pronašao Tudorovog nasljednika, prvi put će raditi izvan Španjolske

Copa del Rey - Semi Final Second Leg - Valencia v Athletic Bilbao
Pablo Morano/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.06.2023.
u 11:05

Marseille mjesec dana nakon početka priprema, 8. ili 9. kolovoza, igra prvu utakmicu važnog 3. pretkolo Lige prvaka

Francuski prvoligaš Olympique iz Marseillea postigao je dogovor sa španjolskim trenerom Marcelinom da zamijeni Hrvata Igora Tudora u srijedu javljaju izvori koji su blizu pregovora.

Marcelino bi tako na klupi kluba iz Marseillea trebao zamijeniti Igora Tudora s kojim je klub ovu sezonu završio na trećem mjestu na ljestvici.

VIDEO - Vatreni dočekani pljeskom navijača. Dalić: Modrić nam treba

Pojedinosti ovog sporazuma, koji dolazi manje od dva tjedna prije početka nove sezone za Olympique 3. srpnja, još uvijek nisu poznate. 

Podsjetimo, Tudor je u Marseilleu proveo jednu sezonu nakon dolaska iz Verone. Vodio je francuski klub u ukupno 48 utakmica te zabilježio 27 pobjeda, sedam remija i 14 poraza. Tudor i Marseille su sporazumno raskinuli ugovor budući da će Tudor vrlo vjerojatno preuzeti novi trenerski izazov.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, španjolski stručnjak Marcelino je u svojoj trenerskoj karijeri vodio mnoge španjolske klubove, među kojima su Sevilla, Villarreal, Valencia te Athletic Bilbao gdje je u sezoni 2021./2022. imao svoj posljednji angažman.

Marseille mjesec dana nakon početka priprema, 8. ili 9. kolovoza igra prvu utakmicu važnog 3. pretkolo Lige prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije