Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA

Marseille na gostovanju pobijedio Saint Etienne, Ćaleta-Car igrao cijeli susret

Duje Ćaleta-Car
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
06.02.2020.
u 09:06

Veznjak Toma Bašić, koji je zadnjih mjesec i pol dana standardni prvotimac Bordeauxa, odigrao je cijeli susret te je dva puta zaprijetio iz daljine, u 71. minuti njegov udarac obranio je vratar domaćina, a 74. je bio neprecizan

U posljednjem susretu 23. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na gostovanju pobijedio St Etienne s 2-0 učvrstivši se na drugom mjestu ljestvice.

Pobjedu gostima donijeli su Dimitri Payet (7) i Nemanja Radonjić (85).

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car odigrao je cijeli susret za Marseille.

U ranije odigranom susretu Lyon je na domaćem terenu protiv slabašnog Amiensa odigrao 0-0, dok je Brest s igračem manje uspio izvući remi (1-1) protiv Bordeauxa.

Veznjak Toma Bašić, koji je zadnjih mjesec i pol dana standardni prvotimac Bordeauxa, odigrao je cijeli susret te je dva puta zaprijetio iz daljine, u 71. minuti njegov udarac obranio je vratar domaćina, a 74. je bio neprecizan. 

Gostima iz Bordeauxa sve je išlo na ruku, poveli su u 10. minuti golom Korejca Ui-jo Hwanga. Pred kraj prvog poluvremena, u 44. minuti, Brest nije iskoristio penal, a u 69. minuti domaćini su ostali i s igračem manje, jer je crveni karton dobio stoper Castelletto. Ipak, uspjeli su doći do izjednačenja zahvaljujući autogolu Lorisa Benita u 80. minuti.

Posljednjeplasirani Toulouse je kod kuće izgubio od Strasbourga s 0-1. Hrvatski vratar Lovre Kalinić dobro je branio za Toulouse, posebice u prvom poluvremenu, ali kod pogotka kojeg je zabio Majeed Waris u 75. minuti bio je nemoćan. Kalinić je u zimskom prijelaznom roku stigao na posudbu u Toulouse iz Aston Ville, a bila mu je ovo treća utakmica na golu francuskog kluba.

Na ljestvici vodi PSG s 58 bodova, Marseille na drugom mjestu ima 46 bodova, dok je Rennes treći s 40 bodova.

Komentara 1

SS
sokac sa drave
10:13 06.02.2020.

E nemoze Cale,kada si ti trebao reprezentaciji nisi htio.Sada kada repka treba tebi igrao bi rado.Ne,ne ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije