Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNO
Povratak na članak

Marković preživljava iako mu ljudi završavaju iza rešetaka

Nikad Marković nije ništa rekao. Prepustio bi Zorislavu Srebriću da komentira, a Srebrić je lukavac i čeka službena izvješća.

Komentari 2

DO
donyvegy
10:13 27.09.2009.

Nadam se da će konačno Zeko i/ili Zvone preuzeti taj HNS i polako slagati kockice, srediti ligu i više pažnje dati mladoj repki i općenito radu s klincima.

VL
JU
jurko
11:11 27.09.2009.

Ali jao Šimi Zirdumu, za petama su mu B.a.b.e. i sav, na seksualno napastovanje, osjetljivi ženski svijet... (Tomislav Židak) nevjerojatan je ovaj kretenoid židak. on silovanja smatra normalnim, samo da ovih žena nema koje su se pojavile u zadnje vrijemee i rade probleme. židak kao da je iz irana došao? i njemu kretenu otkaz treba dati i na sud. ovo je širenje tolerancije prema silovanjima !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.