Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNO

Marković preživljava iako mu ljudi završavaju iza rešetaka

Vlatko Marković
Boris Šćitar
27.09.2009.
u 09:07

Nikad Marković nije ništa rekao. Prepustio bi Zorislavu Srebriću da komentira, a Srebrić je lukavac i čeka službena izvješća.

Svako malo netko od ‘ministara’ u vladi Vlatka Markovića završi iza rešetaka. Krivi ili nevini, no u svakom slučaju nerijetko je slučaj da članovi Izvršnog odbora saveza imaju posla s policijom, sudovima...

Hvali se svojim ljudima

Šimo Zirdum, zadnji privedeni član Izvršnog odbora kojem je Marković na čelu, drukčiji je slučaj. On je pao na nižim strastima nego njegovi prethodnici, koji su problema imali zbog poslovanja. Marković se stalno busao u prsa svojim Izvršnim odborom, te odvjetnici, te ekonomisti, te privrednici, političari, sve sama krema. No očito nije baš tako. OK, u svakom žitu ima i kukolja, ali to je žito probirao sam Marković. Očito ne dobro. Pa ako se već hvalio svojim izborom, onda bi barem mogao nešto i reći kad ti isti imaju problema sa zakonom. No tada je obično na granici pa ne može komentirati, ili baš ulazi u zrakoplov, ili se jednostavno ne javi.

Osim Vlade Zeca, Antuna Novalića, Šime Zirduma, problema su imali Ivan Herak (poslije oslobođen), Nevenko Herjavec (odlobođen), pod istragom je bio Pero Vićan, prijavljen je za gospodarski kriminal bio i Miroslav Uljan...

Prevario Herjavca

Nikad Marković nije ništa rekao. Prepustio bi Zorislavu Srebriću da komentira, a Srebrić je lukavac i čeka službena izvješća.

Marković nije održao riječ ni kad je riječ o Herjavcu. Njegov status bio je zamrznut kad je bio opužen za izdavanje fiktivnih putnih naloga u Varteksu. Obećao mu je da će ga vratiti u svoju vladu bude li nevin. Herjavec je oslobođen, ali Marković se nije javio. Da je postalo opasno biti blizu Markovića govori i detalj da je u Londonu priveden čak i Srebrić zbog benignih stvari. Čovjek mora postati oprezan kad dolazi u HNS. Tko zna što mu se može dogoditi. Samo za Markovića nema ‘nikih’ problema. Njegovi ministri su pred sudovima, samo je premijer čvrst u svome sedlu.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
donyvegy
10:13 27.09.2009.

Nadam se da će konačno Zeko i/ili Zvone preuzeti taj HNS i polako slagati kockice, srediti ligu i više pažnje dati mladoj repki i općenito radu s klincima.

JU
jurko
11:11 27.09.2009.

Ali jao Šimi Zirdumu, za petama su mu B.a.b.e. i sav, na seksualno napastovanje, osjetljivi ženski svijet... (Tomislav Židak) nevjerojatan je ovaj kretenoid židak. on silovanja smatra normalnim, samo da ovih žena nema koje su se pojavile u zadnje vrijemee i rade probleme. židak kao da je iz irana došao? i njemu kretenu otkaz treba dati i na sud. ovo je širenje tolerancije prema silovanjima !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije