Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvršni odbor HNS-a

Marković i Mamić odlučuju gdje će vatreni igrati s Izraelom

\'30.07.2010., Zagreb - Nakon zavrsetka 35. sjednice Izvrsnog odbora Skupstine Hrvatskog nogometnog saveza odrzana je konferencija za novinare. Vlatko Markovic.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Željko Hladika/PIXSELL
20.06.2011.
u 08:48

Razmatrat će se i prijedlozi o novim imenima izbornika gotovo svih mladih reprezentacija

Izvršni odbor HNS-a – Marković, Mamić, Lucić, Merkaš, Križarić, Čačija, Širić, Bukvić, Vićan, Uljan i Markulin (neće biti na dvije godine suspendiranih ljudi iz Štimčeva tabora: Brleković, Soldatić, Čulo i Kulušić, a Viđak je podnio ostavku) – sastat će se danas u 12 sati te odlučivati o dvije važne stvari: gdje će igrati Bilić boysi protiv Izraela 6. rujna te kojih će 16 klubova igrati u Prvoj HNL sljedeće sezone. Razmatrat će se i prijedlozi o novim imenima izbornika gotovo svih mladih reprezentacija, osim mlade reprezentacije koju vodi novi šef Ivo Šušak.

Komentara 4

Avatar feudalac
feudalac
09:09 20.06.2011.

Cekaj malo Floki, nis mi vise nije jasno, kaj nije predsjednik HNS-a Stimac? Jesam nekaj propustil, pa ti, Dasovic i Junaci ste proglasili Stimca za prdsjednika. Navodno ima vise delegata, \"ciste\" (WC) papire, utovku i te stvari. I navodno je dobio odluku Ustavnog suda. A ti ovdje spominjes nekakvog Markovica. Ko bi to razumio!

NI
nindža
09:17 20.06.2011.

štico je pometen ko stara krpa.

DU
Deleted user
09:34 20.06.2011.

Igore Flače , tvoja opsjednutost Zdravkom Mamićem je patološka , kronična bolest . Toliko si bolestan da ćeš njegovo ime ponavljati i kada budeš odlazio s ovog svijeta a to će biti veliki udarac za svjetsko novinarstvo i ljudski rod u cijelini .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije