Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje

Marko Popović produžio ugovor sa Fuenlabradom

Marko Popović
Reuters
15.02.2016.
u 22:40

"Kada je otišao Tabak rekao sam Popoviću, kao iskusnom igraču koji je nastupao u Euroligi, da se mora približiti novom treneru jer je jedan od vođa ove ekipe."

Hrvatski košarkaš 33-godišnji Marko Popović produžio je ugovor sa šestoplasiranom momčadi španjolskog prvenstva Fuenlabradom, koja će u utorak objaviti detalje novog ugovora.

Popović je ljetos potpisao jednogodišnji ugovor s klubom iz madridskog predgrađa te se je prometnuo u najboljeg strijelca momčadi s prosjekom od 12,2 koševa po utakmici. Na početku sezone Fuenlabradu je vodio hrvatski trener Žan Tabak, ali on je nakon šest kola prešao u izraelski Maccabi.

"Kada je otišao Tabak rekao sam Popoviću, kao iskusnom igraču koji je nastupao u Euroligi, da se mora približiti novom treneru jer je jedan od vođa ove ekipe. To što je odlučio nastaviti igrati za nas, znači da radimo dobre stvari, a vjerujem da ćemo iduće sezone biti konkurentniji ako Marko bude s nama“, rekao je u ponedjeljak Ferrán López, sportski direktor Fuenlabrade.

>>Mario Hezonja spektakularan na All-Staru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije