Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara škola

Bivši prvak UFC-a nahvalio Cro Copa: Naravno da sam navijao za njega!

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
14.04.2015.
u 10:12

– Veliki sam fan svih "old school" tipova, moraš biti, a Cro Cop je jedan od nekoliko aktivnih. Kada sam se borio s njim u Prideu, bio je u najboljoj formi. Pretukao me i imao sam osjećaj da je najsnažniji borac s kojim sam se ikada borio.

Mark Coleman jedan je od veterana i pionira slobodne borbe. Profesionalnu karijeru zaključio je 2010. porazom od Randyja Couturea.

Prije deset godina, na Prideu 29, borio se protiv Mirka Filipovića. U tom je meču slavio Cro Cop nokautom u prvoj rundi. Coleman i Mirko Filipović obilježili su ovaj sport, a u The MMA Houre rekao je ponešto o meču Cro Copa i Gabriela Gonzaga te nije krio da je navijao za nekadašnjeg suparnika iz Pridea, piše Fight Site.

– Veliki sam fan svih "old school" tipova, moraš biti, a Cro Cop je jedan od nekoliko aktivnih. Kada sam se borio s  njim u Prideu, bio je u najboljoj formi. Pretukao me i imao sam osjećaj da je najsnažniji borac s kojim sam se ikada borio. Razočaralo me što mu nije išlo UFC-u, no on se očito voli boriti. Njegovo tijelo ga drži, to je najbolji dio, a borci se žele boriti kada znaju da još uvijek mogu nokautirati nekoga kao što je to on napravio. Borci ne odustaju i sretan sam što ga tijelo još uvijek služi. Njegov sam fan. Malo je boraca stare škole ostalo. Naravno da sam navijao za njega", izjavio je Mark Coleman koji je član UFC-ove Kuće slavnih.

Tijekom karijere osvojio je dva UFC turnira i postao je prvi UFC prvak u teškoj kategoriji. Nakon toga osvojio je i Pride FC 2000 Openweight Grand Prix.

>>Tko je sljedeći Mirkov protivnik? Roy Nelson ili legenda Minotaur

>>Stavio sam karijeru na kocku, a nisam smio razočarati ni sina

Komentara 18

PA
Paket
10:42 14.04.2015.

Pitanje za sve one koji pišu da je ovo namještaljka: Nije li vam logičnije da bi onda meč završio nekom polugom ili gušenjem ili nečim manje bolnijim? A ne da ga Mirko pošalje u bolnicu i ovaj dobije potres mozga

PH
Pravi-Hrvat
12:21 14.04.2015.

Stvarno ne razumijem čemu toliko zlobnih i neargumentiranih komentara! Dva odrasla čovjeka, svaki preko sto kila, sa tankim rukavicama na rukama - u borbi gdje je malo toga zabranjeno. Pršte udarci, pucaju arkade, pokušaji gušenja... SVAKI potez može biti fatalan! Prekid u trećoj rundi. I onda par dana kasnije na forumu Večernjaka anonimni mudraci, ostavljaju komentare poput: namješteno, smiješno, ne zaslužuje pozornost...

Avatar nekakav
nekakav
10:23 14.04.2015.

za kolko nam je porastao bdp? mislim, kolku važnost dajemo običnoj tučnjavi za 50k eura je smiješno. al ok za sitnozube. treba raju zabavljati, da ne digne glavu i vidi nešto iznad sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije