Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaran

Mario Mandžukić: Sve ovo je žalosno

Mario Mandžukić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
17.06.2016.
u 22:17

- Svakog od nas je ovo pogodilo jer smo se svi do jednog bacali na glavu i prvu utakmicu i večeras protiv Češke - kaže napadač Juventusa.

Žalosno je da se ovo događa i da se ne može spriječiti, kazao je napadač hrvatske reprezentacija Mario Mandžukić nakon utakmice protiv Češke.

"Mi smo ovdje došli igrati nogomet, a ne da nakon utakmice moramo pričati o ovim stvarima," kazao je napadač Juventusa.

Hrvatska je protiv Češke imala vodstvo 2:0 i sigurnu igru, no u zadnjih 15 minuta sve se raspalo

"To je ono što me još više žalosti. Vodili smo 2:0, a na koncu je završilo 2:2. Trebali smo završiti utakmicu u našu korist, ali opet na kraju nismo izgubili," kazao je Mandžukić.

HNS sasvim sigurno očekuje velika kazna zbog nereda na tribini, no mnogi strahuju da bi Uefa mogla 'vatrene' izbaciti s EP-a.

"Nisam o tome uopće razmišljao. Svakog od nas je ovo pogodilo jer smo se svi do jednog bacali na glavu i prvu utakmicu i večeras protiv Češke. I onda netko dođe i napravi ovako nešto. Mislim da to nismo zaaslužili," poručio je razočarani Mandžukić.

Komentara 28

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
22:46 17.06.2016.

e sad ovako upropastiti sve ljepo oko repke...nista ne bih rekao da igramo lose...ali odlicna igra moguci povijesni rezultat ove generacije...pa i veci neprijatelji rade primirje pa su mogli i ovi kvazi borci za istinu napraviti primirje na mjesec dana zbog nas pa nastaviti poslije eura...

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
22:57 17.06.2016.

U zatvor s huliganima !

LE
let3
00:31 18.06.2016.

Ja ne mogu unijeti ni upaljač u stadion, pretresu me uvijek od glave do pete, kako ovi to uspijevaju, tko vrši kontrole,ti ljudi trebaju odgovarati. A ove majmune identificirati i oderati, ima njihovih slika dovoljno, treba samo volje i suradnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije