Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK TRANSFER
Povratak na članak

Mario Mandžukić sve dogovorio s Wolfsburgom!

Vrijednost transfera je devet milijuna eura, a napadač bi trebao imati godišnju neto plaću od milijun i pol eura.

Komentari 25

OB
-obrisani-
16:52 15.07.2010.

Mandza se nije zasitio Dinama,neg Mamica... Sretno u njem...samo da se obistini...Nasi novinari su ga i na druge klubove prodavali...

VL
DU
Deleted user
17:19 15.07.2010.

Nekako je bilo za ocekivati!

VL
MI
mirUsvijetu
12:21 15.07.2010.

Ako je ovo istina, neka se nijedan normalan čovjek ne pojavi na stadionu u subotu ni u slijedećih dosta utakmica. Neka stadion zjapi prazan jer nitko u tom klubu nije zaslužio da se približimo Maksimiru. Nakon onakve igre protiv Slovenaca, kad se čovjek ponada da je došlo novo vrijeme, s pravim trenerom, eto ti ovoga. I ja se čudio zašto Mamić šuti. Dogovora transfer i smišlja koju će sad izreku naći zašto ga je prodao. Je li ga ponuda izule iz cipela, jesu li teška vremena...Prejadno. Napokon prava atmosfera oko Dinam, nakon dugogo niza godina. Ako Zajec ima imalo karaktera, trebao bi i on otići. Ili je i on znao za ovo, pa je šutio. I slagao i uigravao momčad s Mandžukićem iako je znao da ovaj odlazi. To normalan trener ne radi...A i zašto se ja uzrujavam. Ljeto je, sunce je, a kod Dinama sve isto, rasulo. SRAMOTA...

VL
CA
CALL
12:28 15.07.2010.

mirUsvijetu ..... pa nismo u komunizmu da cemo zabranjivati igraćima odlazak u inozemstvu. kad bi Danamo plaćao Mandzukica koliko mu nudi Werder, ne bio morao otići. Novinari su i njega i Mamića natezali cijelu godinu i napadali jer je \'preplaćen\' a sad napadate štop ga prodaju...... ma gdje to ima. Još pozivaš na bojkot..... Sramota..... eto koliko voliš Dinamo!

VL
MI
mirUsvijetu
12:33 15.07.2010.

Naravno da je logično da Mandžukić želi otići, i da je prodan, ali koji normalni trener pripreme održava s njim u momčadi, ima planove u vezi njega, a zna da odlazi. Čemu onakvi hvalospjevi, kad se znalo da je prodan. Pa čovjek je znao da mu je to zadnja utakmica u DInamu, zato je onako letio terenom. Svi su znali, a iz DInama jutros kažu da nema nikakve ponude. Kakve je to komunikacija s navijačima i novinarima, da im se laže, a posao gotov davnih dana. Zašto bih ja toj upravi dao i kunu za ulaznicu, zašto bi se pojavio i da je besplatno. Nisam bitan ja, nego svi drugi navijači koi iz godinu u godinu čekaju da se sredi stanje, pa ništa. Ja pratim Dinamo, i ako ti cijele pripreme i Mamić i Zajec, i svi govore da cijela momčad ostaje na okupu, da je to najveće pojačanje Dinama, stvar a se super atmosfera, navijači došli, i što onda. Ovo im baciš u lice. Pa reci istinu i to je to. Nijemci ne dogovaraju transfer u dva sata, nego dugo...

VL
RU
rus4
12:49 15.07.2010.

Pa Mamiću,napravi si stadion od tolike prodaje a ne da ti mi porezni obveznici moramo praviti

VL
OR
ordoABchao
12:44 15.07.2010.

s obzirom koliko je mandžukić problematičan u glavi stvarno je mamić dobio više nego dobre pare, osobno sam mislio da će biti dobro ako dobije 5 milja. svaka čast mamiću, taj bi arapima uspio prodati naftu

VL
Avatar Castro
Castro
12:54 15.07.2010.

Cestitam Mamicu na perfektno sklopljenom poslu, Mandzi zelim puno srece i puno golova u Njemackoj. Za kritike poput ove od \"mirUsvijetu\" se nebih slozio, poslovi se sklapaju UVIJEK u tajnosti a do zadnjeg trena se ne znam hoce li proci ili ne. Znaci, radi se s igracem kao da se nista nece dogoditi. Naravno da bih volio kao i svi drugi da ovakav igrac ostane ali ovo je u sportu skroz normalno i Mandzukic vec dugo zeli otici. I nije fino da se poziva na bojkot ili na udar protiv Mamica zato sto JEDAN igrac ide u drugi klub.

VL
TR
treiler
13:07 15.07.2010.

bit ce više mjesta za kramarica i mlado društvo, a manđi želim puno srece!

VL
OB
-obrisani-
13:22 15.07.2010.

Mamiću velik plus napokon se riješio netalentiranog nogometaša i usput zaradio veliku lovu---Bravo Mamiću!

VL
DU
dublue
13:28 15.07.2010.

Mandzi zelim sretan put i uspjesan nastavak karijere. Ovo je neminovnost naseg nogometa, a i sire (drustva).Novci ne ce biti viska u ovoj besparici. Sto se tice Dinama, mozda i jest nesto slabiji na startu sezone, ali neka to bude i prilika drugima, posebno mladima. Dinamo ostaje i traje.

VL
UJ
u je u mom srcu
14:02 15.07.2010.

mamić je najuspješniji trgovac ovakog netalenta i neigrača prodat u istru bi bio uspjeh mamiću tisuću puta bravo

VL
ŽM
živojin mirić
14:31 15.07.2010.

Nije toliko problem braće Mamić,nego je problem što su našli rupu u zakonu.Tako oni pod udrugom građana ne plačaju porez državi,ovoj isto koja nama nabija poreze,harač..islično...otvoriš firmu i prijaviš je kao udrugu građana(kao Dinamo ) i nema poreza...prodaš modrića,dudua,čorluku manđu i jednog dana ostale mlade igrače...prekrasno.Nije mi jasno kako to niko od tih pametnih debelih glupana koji su na vlasti ne vidi,a svi o tome pričaju?U Americi je Al Capone zbog poreza završio u zatvoru,da je kojim slučajem živio kod nas,ništa mu nebi bilo...Zato ljudi uživajte,plaćajte poreze,prireze,pdv i harač,,jer neki to nemoraju

VL
DU
Deleted user
14:56 15.07.2010.

Kad bi Mandžo igrao kvalitetno cijele sezone kao protiv Kopra,onda bi žalio što odlazi,ali Mandžo igra na bljeskove i zasitio se Dinama pa mi je drago što odlazi.Ovaj iznos je dokaz sposobnosti Mamića kao menadžera,jer prodat igrača za 9 mil iz HNL-a,koji nijebio na SP je za kapu dolje.Igrači iz rep.koje su bile na SP se prodaju i za manju lovu.Sada je na redu dolazak novog centarfora u Dinamo.Rukavina ili možda Crespo iz Parme ?

VL
TE
tetrijebzg
14:58 15.07.2010.

ne simpatiziram Mamića ali kad je u pitanju prodaja igrača tu mu nema ravnog za tu lovu jajduk bi morao prodati petoricu u paketu.

VL
OB
-obrisani-
15:14 15.07.2010.

Pa ako ove cifre stoje onda če samo Mario zaraditi u godini cijeli proračun NK Koper za sezonu 2010/2011. Uz sve one latino amerikance nije ni čudno da su naši Primorski dečki fasovali 5 komada. Iako da su pametnije ii vještije odigrali kod 0:1 moglo je biti interesantno i u uzvratu..

VL
MA
matia
15:29 15.07.2010.

pa šta će mu manđukić ionako do proljeća dinamo neće ostati u europi

VL
DO
downunder
15:29 15.07.2010.

EUJanez hahaha strašan si. A koji su to vaši dečki? Možda trener ili golman ili možda onaj Nebojša Kovačević? U NK Koperu ima dva Slovenca više nego u Dinamu. Hahaha care. Ipak moram priznati da si u pravu u drugom djelu komentara.

VL
SA
sammirvan
15:53 15.07.2010.

Šta stalno netko sere da je Dinamo našao rupu u zakonu pa ne plaća porez jer je udruga građana. Da je i registriran kao d.d. ne bi platio neki značajan porez na dobit. Npr. Prodao je Mandžu za 9.000.000 EUR, od toga recimo da Dinamu ide 7.000.000 EUR. Troškovi plaća igrača su otprilike recimo 150.000 EUR prosječno x 30 = 4.500.000 EUR. Znači ostaje 2.500.000 EUR. Na to ako se nadodaju plaće 200 zaposlenih, putovanja, organizacija svake utakmice, pripreme, odštete za nove igrače, ... Koliko ostane neto dobiti na što bi se platilo 20% poreza?

VL
MA
maraton
15:59 15.07.2010.

NK Kopar je šupalj ka švicarski sir a i svi slovencima su iste glave - šuplji ka švicarski sir.Ima samo iznimka Mojca koje su dobre, bar one na hrvatskon moru.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.