Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju

Mario Mandžukić: Ne bojimo se Španjolaca!

'Croatia\'s Mario Mandzukic (bottom) celebrates with Darijo Srna after scoring a goal against Italy during their Group C Euro 2012 soccer match at the city stadium in Poznan June 14, 2012.    REUTERS/
'DOMINIC EBENBICHLER'
18.06.2012.
u 14:49

Mario Mandžukić dao je intervju za Kicker u kojem najavljuje susret sa Španjolskom. Podsjetimo, Mandžo je uputio svega četiri udarca u vrata i postigao tri gola!

– Ne razmišljam o Wolfsburgu nego samo o uspjehu reprezentacije. Zato i jesam ovdje. Ionako sam prije odlučio što ću... Ali to ću sve reći nakon Eura. Osjećam da možemo mnogo više od ovoga do sada.

Mandžukić je i sam kombinirao:

– Ako igramo remi sa Španjolskom, a Italija pobijedi Irsku, svi ćemo imati po pet bodova. A mi nećemo igrati na remi. Ne bojimo ih se! Sjajni su Španjolci, ali je i Italija. Vidjeli ste da možemo igrati s najboljima na svijetu... I dominirati, voditi svoju igru – dodao je Marijo.

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar morski covik 1
morski covik 1
15:47 18.06.2012.

Maribor EUJanez.... Aj jel ne mozes sakrit malo tu svoju ljubomoru?

KA
karambita
15:19 18.06.2012.

I ja se nikog ne bih bojao da zaradjujem tolike milijune eura....

OB
-obrisani-
15:30 18.06.2012.

Ne bojimo se Španjolaca jer smo tako uplašeni da nama emocije i osječaji više ne djeluju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije