Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE U LIGAMA PETICE
Povratak na članak

Mario Mandžukić našao novi klub? Ovdje ga nitko nije očekivao vidjeti...

Nakon što je proveo šest mjeseci u katarskom Al Duhailiju povezivalo ga se s mnogim velikanima. Svi su i dalje uvjereni da je Mario kapacitet za Lige petice i ništa manje

Komentari 5

RE
RedTree
00:13 10.11.2020.

Mislim da mu i Lokomotiv Moskva s LP bila dobra ponuda. Uglavnom trebao bi konačno odabrati, jer preduga pauza nije dobra.

VL
DM
drazen.muhvic
21:28 09.11.2020.

Dijon, Arminia, Burnley, Crotone, Elche. Svi iz liga petice...

VL
SS
sokac sa drave
10:32 10.11.2020.

Treba poceti igrati u nekom ozbiljnom klubu jer ce nam uskoro trebati u repki.Evo Kramaric je cesto povrijedjen,Rebic isto,Petkovic je dobar ali gdje je god bio kratko je trajao.Svagdje je bio dobar onda ga uhvati fjaka i kako kaze ono Dalic:Kako ga nije sramota doci u repku tako nepripremljen.

VL
DU
Deleted user
00:12 10.11.2020.

ostavite covjeka na miru.zasluzio je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.