Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE U LIGAMA PETICE

Mario Mandžukić našao novi klub? Ovdje ga nitko nije očekivao vidjeti...

Juventus v Napoli - Serie A - Allianz Stadium
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
09.11.2020.
u 20:49

Nakon što je proveo šest mjeseci u katarskom Al Duhailiju povezivalo ga se s mnogim velikanima. Svi su i dalje uvjereni da je Mario kapacitet za Lige petice i ništa manje

Legendarni hrvatski 'ratnik', Mario Mandžukić, na meti je novoga kluba. 

Nakon što je proveo šest mjeseci u katarskom Al Duhailiju povezivalo ga se s mnogim velikanima. Svi su i dalje uvjereni da je Mario kapacitet za Lige petice i ništa manje. 

Dapače, talijanski mediji ga ne puštaju iz Serie A.

Tako ga se već 'oblačilo' u dresove Lazija, Milana, Bologne i drugih. Svakako, najatraktivnija priča do sada bila je na s Milanom. Još jedan veliki Hrvat na San Siru bio bi san snova. U tandemu s Rebićem kao da bismo opet sanjali Rusiju, a kraj legendarnog Zlatana Ibrahimovića strastvenog i temperamentnog kao naš Mario sigurno ne bi bilo dosadnih utakmica,  no čini se kako je jedan potpuno neočekivani klub ušao u priču. 

Radi se o trenutačno 17. klubu španjolske La Lige - Celti Vigo, javlja El Partidazo de COPE, na Twitteru.

 

Celta je nedavno smijenila trenera Oscara Garciju, a u Mandžukiću bi osim iskusnog igrača mogli dobiti i desnu ruku novoga trenera. No, upravo bi novci mogli biti problem. Naime, kruže priče kako je popularni Mandžo dosadašnje ponude odbija upravo zbog premalih novčanih ponuda, a pitanje je koliki budžet ima Celta Vigo za igrača njegovog kalibra. 

Komentara 5

RE
RedTree
00:13 10.11.2020.

Mislim da mu i Lokomotiv Moskva s LP bila dobra ponuda. Uglavnom trebao bi konačno odabrati, jer preduga pauza nije dobra.

DM
drazen.muhvic
21:28 09.11.2020.

Dijon, Arminia, Burnley, Crotone, Elche. Svi iz liga petice...

SS
sokac sa drave
10:32 10.11.2020.

Treba poceti igrati u nekom ozbiljnom klubu jer ce nam uskoro trebati u repki.Evo Kramaric je cesto povrijedjen,Rebic isto,Petkovic je dobar ali gdje je god bio kratko je trajao.Svagdje je bio dobar onda ga uhvati fjaka i kako kaze ono Dalic:Kako ga nije sramota doci u repku tako nepripremljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije