Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU

Žele ga prodati: Vatreni zbog loše forme napušta slavni klub?

Mandžukić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
10.04.2018.
u 13:30

Mandžo je posljednji gol u Serie A zabio 17. prosinca, a ove je godine uspio postići samo jedan gol i to u kupu Italije.

Marija Mandžukića sve se češće povezuje s odlaskom iz Juventusa. Prije nekoliko dana Gazzetta dello Sport objavila je da bi hrvatski napadač mogao napustiti Torino zbog loše forme, a sada o tome pišu i drugi talijanski mediji.

Hrvata želi nekoliko kineskih i turskih klubova, a Juventus bi ga mogao prodati ako na kraju sezone dođe zadovoljavajuća ponuda, piše Calciomercato te navodi da je jedan od klubova koji ga žele Bešiktaš u kojem igra Domagoj Vida.

Mandžukić bi puno više mogao zaraditi u Kini gdje bi mogao imati oko 10 milijuna eura godišnje. Navodno je tijekom zime na stolu imao ponudu iz Dalekog istoka, no taj je transfer odbio.

Mandžo je posljednji gol u Serie A zabio 17. prosinca, a ove je godine uspio postići samo jedan gol i to u kupu Italije. Tuttosport stoga tvrdi da će ga Juventus prodati ako se u idućih nekoliko utakmica ne vrati u formu.

Juventus je Mandžukiću navodno već pronašao zamjenu. To je napadač Chelseaja Alvaro Morata koji je dres stare dame nosio dvije godine i klubu iz Torina ostao u lijepom sjećanju.

Komentara 3

Avatar pittbull
pittbull
15:08 10.04.2018.

Vrijeme je za mirovinu ili kinezima uzmi jos lovu. Mandzo king. ✋

IB
ibiza
15:51 10.04.2018.

od dvije god i zeradit ces sigurno 10 miliona pa si miran za citavi zivaz😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije