Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ JUVENTUSA

Talijani imaju loše vijesti za Marija Mandžukića

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.04.2018.
u 07:55

"Bio je Super Mario, a sada je nezainteresirani Mario. Vole ga jer je borac, no u posljednje je vrijeme nevjerojatno koliko često maše rukama i glavom", napisala je Gazzetta dello Sport nakon pobjede Juventusa nad Beneventom (4:2).

Juventus razmišlja o prodaji Marija Mandžukića jer želi vratiti Alvara Moratu u momčad, piše Rai Sport, a prenose talijanski mediji.

Mandžukić će uskoro napuniti 32 godine pa bi ga Juventus prodao i doveo mlađeg napadača. Navodi se da ga žele klubovi iz Turske, Kine, Engleske i SAD-a.

Hrvatski reprezentativac u Torino je stigao 2015. iz Atletico Madrida i od tada je odigrao 87 utakmica i zabio 21 gol. No, u posljednje vrijeme je u krizi.

"Bio je Super Mario, a sada je nezainteresirani Mario. Vole ga jer je borac, no u posljednje je vrijeme nevjerojatno koliko često maše rukama i glavom", napisala je Gazzetta dello Sport nakon pobjede Juventusa nad Beneventom (4:2).

Ni Morati u Chelseaju ne ide najbolje pa bi sreću mogao potražiti u Juventusu, svom bivšem klubu. Španjolac je iz Reala prešao na Stamford Bridge za 70 milijuna eura, a do sada je postigao 11 golova.

Komentara 13

BI
billynik
08:44 09.04.2018.

Večernjak i njegova kamarila priprema našu reprezentaciju za SP u Rusiji.

TH
Thompson
09:57 09.04.2018.

KAKO SE PRIBLIŽAVA SVJETSKO PRVENSTVO, A HRVATSKA IMA ODLIČNU REPREZENTACIJU, MEDIJI PUMPAJU ATMOSFERU I STVARAJU POBJEDNIČKI MENTALITET. I NARAVNO POVEĆAVAJU SAMOPOUZDANJE IGRAČIMA. ISTIČU SAMO POZITIVNO. NEMA NEGATIVE. ZDS

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
10:24 09.04.2018.

Previše je svojeglav. Kad je bio za otić u pečalbu iz Dinama isto je tako stvarao lošu atmosferu u Dinamu. I tako posvuda gdje je igrao. Ako je odsjedio jednu utakmicu na klupi odmah drama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije